Hvordan finne en kunstig inseminasjon Senter

August 13

Hvis en kvinne har problemer med å få barn eller ikke har en partner, kan hun slå til en kunstig inseminasjon for assistanse. Senteret kan hjelpe henne ved å injisere donorsæd, eller til og med sæd fra hennes ektemann eller partner, i hennes livmor, livmorhals - laveste delen av livmor, eggledere - rør gjennom hvilket egg reiser til livmor eller vagina. Det første trinnet i kunstig inseminasjon prosessen er å finne et senter eller klinikk å bruke.

Bruksanvisning

Finn et senter

1 Spør fastlegen din for en anbefaling. Hun vet kanskje noen anerkjente sentre som du kan velge.

2 Ta kontakt med din gynekolog og be om en anbefaling. Avhengig av hvilken type inseminasjon du har i tankene, kan din gynekolog også være kvalifisert til å hjelpe deg, eliminerer behovet for en kunstig inseminasjon sentrum. Hvis du planlegger å inseminere selv hjemme, for eksempel, kan din gynekolog hjelpe deg med å anskaffe donorsæd.

3 Gå til en nettside som vedlikeholder en database av kunstig inseminasjon sentre. Noen gir oppføringer som er kategorisert etter stat, mens andre tillater brukere å søke etter sentre etter postnummer.

4 Gå til en støttegruppe for infertile enkeltpersoner og par. Noen av deltakerne kan være villig til å tilby forslag. Likeledes kan gruppens leder eller arrangøren kunne hjelpe så godt.

5 Sjekk din lokale telefonkatalogen for oppføringer. Du kan finne disse sentrene er oppført som kunstig inseminasjon klinikker eller fertilitetsklinikker.

6 Ring din helseforsikring selskapet for en liste over sentre i ditt område. Hvis forsikringen dekker fertilitetsrelaterte tjenester, må du kanskje se en av sine godkjente sentrene for å få kunstig inseminasjon dekket.

7 Besøk minst et par forskjellige kunstig inseminasjon sentre og intervjue leger. Disse besøkene gir muligheter for deg å bestemme om du føler deg komfortabel med noen av legene og lære detaljer om de tjenestene de tilbyr. Du kan også be om hvert senter suksess rate.

8 sammenligne avgifter før du velger et senter. Kunstig befruktning kostnader kan variere, avhengig av senteret du velger

Hint

  • Gjennomgå helseforsikring dekning før du gjør en avtale med en kunstig inseminasjon sentrum.