Talwin bivirkninger

January 29

Talwin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle smerte som er moderat til alvorlig. Det er også brukt som et supplement til anestesi operasjon og noen ganger også i preoperative preparater. Som med alle medisiner, kan det føre til bivirkninger.

vanedannende egenskaper

Talwin er et kontrollert stoff som kan være vanedannende. Dette synes å være mer vanlig for de pasienter som allerede har en avhengighet problem eller de som er følelsesmessig ustabil. Individer uten disse pre-eksisterende forhold synes ikke å bli avhengige når foreskrevet Talwin for smerte.

De fleste vanlige bivirkninger

De mest vanlige bivirkningene av Talwin er lik de andre analgetika. Disse inkluderer kvalme og oppkast, svimmelhet og mulige eufori. Med mindre disse effektene fortsette i en lengre periode eller forringe daglige virke, kan de anses mindre og ikke truende for helsen.

Andre bivirkninger

Det er andre bivirkninger som kan oppstå. Noen av disse er søvnløshet, luftveisproblemer, depresjon, synsproblemer og allergiske reaksjoner som utslett og ødem. Som med en hvilken som helst substans, bivirkninger som varierer fra individ til individ. Noen effekt bør rapporteres og diskuteres med din medisinske leverandøren. Alle effekter som fører til endringer i psykisk eller fysisk helse som kan være livstruende bør være grunn til umiddelbart søke medisinsk intervensjon.

Drug Interactions

Monoaminoksidasehemmere (MAOH) og Talwin kan forårsake oppstemthet og hypertensjon. Talwin kan føre til at noen sentralnervesystemet (CNS) depresjon, så tar det mens du bruker alkohol, antidepressiva og phenothiazine (alle også CNS depressiva) kan skape ekstrem demping av nervesystemet og død.

Advarsel

Talwin er en alvorlig medikament. Det bør tas bare som foreskrevet. Det er viktig at du spør spørsmål og bli informert om stoffet før du tar den. Advise din leverandør av noen av de aktuelle medisiner for å unngå negative medisinering interaksjoner.