Hvordan identifisere Passive Aggressive Behavior Patterns

March 6

Selv om det ikke er lett å identifisere passive aggressive atferdsmønstre, kan det gjøres. En dag kan den enkelte med disse tendensene virker hyggelige, samarbeidsvillig og kompatibel. Dette ser ikke ut som grunn til alarm, enn si en diagnose. Det kan være flere dager som dette, men gang på en stund, virker noe galt. Denne personen ser nå ut til å virke mot deg. Det er en form for stille aggresjon som trenger å bli gjenkjent. Denne artikkelen vil liste noen av de tegn og atferdsmønstre Passive Aggressive individer.

Bruksanvisning

1 En passiv aggressiv person glemmer enda en oppgave, dato, avtale eller forpliktelse, spesielt de av tilbakevendende natur. Han virker veldig uorganisert når, faktisk, han vet nøyaktig hva som skjer og når. Han gjør unnskyldninger når konfrontert.

2 Hvis en persons oppførsel sier "reglene gjelder ikke for meg", som de forsøker å få av med minimal arbeidsinnsats, bryte regler, sladder, eller dekke opp brudd, de kan være passiv aggressiv. Hun kan la virke noen minutter for tidlig eller kommer sent, men ikke på en daglig basis.

3 En passiv aggressiv person plasserer sperringer i veien forårsaket av passiv-aggressiv atferd. Fortell ham at du fortsetter videre med dine mål; ikke vær redd for å ringe henne på hennes oppførsel.

4 En passiv aggressiv person benekter sinne, men synes utad sint og slår deg ut når du ønsker å diskutere problemet. Hun frykter eller klager myndighet gjentatte ganger.

5 En passiv aggressiv person viser mangel på respekt, og angriper andres svakheter, spesielt når det er nære arbeidsforhold og et felles mål.

6 En passiv aggressiv person nekter å gi et direkte svar eller engasjement, er svært tvetydig og gjør generelle uttalelser som ikke besvare spørsmål.

7 En passiv aggressiv person benekter ansvar for et problem for familiemedlemmer, forretningsforbindelser eller venner. Eller, noen ganger, den passive aggressive individ vil ikke engang erkjenne problemet i det hele tatt.

Hint

  • Oppmuntre den enkelte til å søke profesjonell rådgivning hvis dette fortsetter å være et problem.