Mat å spise på Acai Burn Diet

August 22

Den Acai Berry har blitt enormt populær som en vekt-tap bistand og kosthold. Etter talk-show vert Oprah Winfrey hevdet å bruke acai berry i hennes diett, dens popularitet steg enda høyere. Den acai brenne kosthold har vært kjent for å ha fantastiske resultater for de som ønsker å gå ned i vekt og bli sunnere. Næringsstoffene i bær er sagt å hjelpe brenne fett og selv skylle ut ekle giftstoffer fra kroppen. Å vite hva du skal spise på diett er også viktig for å få de resultatene du ønsker.

Acai Berry Juice

Acai berry juice er den viktigste delen av kostholdet. Drikken er full av antioksidanter som hjelper kroppen til å føle fyldigere, noe som igjen gjør at du kan kutte ned på kalorier og fett. Acai berry juice kan drikkes to til tre ganger per dag for maksimal effekt. Sørg også for at du får den anbefalte mengden vann per dag, minst seks til åtte glass.

Frukt og grønnsaker

Den acai Berry diett er ikke en magisk en, du fortsatt trenger å se hva du spiser. Fersk frukt og grønnsaker er svært viktig å konsumere på diett, og økologisk er best å kjøpe. Mange blande opp sine friske frukter sammen med deres acai berry juice eller en acai berry pulver til en glatt shake. Mørke, bladrike grønnsaker bør spises, som brokkoli og grønnkål. Noe frukt og grønnsaker kan spises på denne dietten.

Magert kjøtt

De beste kjøtt å spise på acai brenne dietten er de som er de magreste. Fett fra fet kjøtt vil avta vekttap prosessen samt tette kolon og tarmene. Velg magert kalkun og kjøttdeig, boneless kyllingbryst og fersk fisk og sjømat. Stek i så liten mengde smør eller spray som mulig, og unngå steking på alle kostnader.

Matvarer for å unngå

Som med de fleste dietter, acai brenne diett råder sine brukere til å unngå søtsaker og matvarer som inneholder mye fett. Dette inkluderer elementer som potetgull, brus, kjeks og annen junk food. Reach for lav-fett valg i stedet, for eksempel flavored riskaker og pretzels å tilfredsstille en junk-food craving

kosttilskudd

Den acai brenne diett bruker også kosttilskudd for å hjelpe fremskynde effekten disse lurer-piller kan forårsake. Disse kan kjøpes i alle helsekost butikk og på nettet, og kan tas hver dag. I tillegg til kosttilskudd, er det også protein barer tilgjengelig som inneholder acai berry.