Botemidler for en lav Thyroid

August 6

Også kalt en lav skjoldbrusk, hypotyreose er forårsaket når skjoldbruskkjertelen ikke kan produsere nok tyroksin (T4) og trijodtyronin (T3) thyreoideahormoner, sakker kroppens funksjoner. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre Services (NIDDK), kan en lav skjoldbrusk føre til vektøkning, tretthet, tunge eller uregelmessig menstruasjon og tynt hår. Det er mulig å behandle med skjoldbrusk medisiner som leverer syntetisk eller naturlig T4 og T3 hormoner til skjoldbruskkjertelen.

Syntetisk tyroksin (T4)

Syntetisk tyroksin, en identisk versjon av T4 hormon som regulerer i skjoldbruskkjertelen, er den mest vanlige stoffet som brukes for å behandle en lav skjoldbruskkjertelen. Ifølge NIDDK, kurer det lav skjoldbrusk funksjon hos de fleste pasientene, redusere symptomer som tretthet, vektøkning og temperatur intoleranse. Syntetisk tyroksin kan tas en gang per dag.

Syntetisk trijodtyronin (T3)

En syntetisk form av T3 thyroid hormon, kalt Cytomel, blir også brukt til å behandle en lav skjoldbruskkjertelen. Det leverer syntetisk T3 hormoner til skjoldbruskkjertelen, og øker sin evne til å fungere. Cytomel ikke vare så lenge som syntetisk tyroksin, imidlertid, og flere doser er nødvendig daglig. Ifølge MedicineNet.com, folk foretrekker syntetisk tyroksin fordi det er en mer stabil form av skjoldbrusk hormon som varer hele dagen.

Pig Thyroid Extract

En naturlig form av syntetisk tyroksin er en type naturlig svineskjoldbruskekstrakt. Ifølge Mayo Clinic, inneholder ekstrakt tyroksin og trijodtyronin, som kan bidra til å gjenopprette normal skjoldbruskkjertelen. Dette ekstrakt er kun tilgjengelig gjennom en resept.