Hva Material er medisinsk Scrubs laget av?

March 29

Hva Material er medisinsk Scrubs laget av?


Medisinsk Scrubs er uniformene båret av leger, sykepleiere og sykehus ansatte for å unngå spredning av patogener. Scrubs ble designet for å være holdbar, komfortabel og lett endres. Den vanligste stilen er en kortermet, v-hals skjorte med uavgjort-streng bukser.

Historie

Medisinsk Scrubs ble først slitt i 1940 og ble standard praksis blant kirurger i 1950 og 1960. Scrubs ble innført som hvite antiseptisk kjoler og utviklet seg til grønne matchende skjorte og bukse sett av 1970-tallet. Medisinsk Scrubs har utviklet seg i stil og er mye brukt i det medisinske fellesskapet.

Materiale

Naturlige og menneskeskapte materialer er brukt i konstruksjonen av medisinsk scrubs. En vanlig blanding er 55 prosent bomull og 45 prosent polyester.

Fabric Care

Medisinsk Scrubs er å bli vasket varm og tørkes i tørketrommel.

Mote Fact

Medisinsk TV-dramaserien har gjort bruk av scrubs mer fasjonable. I 2007, Katherine Heigl, skuespiller på TV-serien "Greys Anatomy", startet sin egen linje av medisinsk scrubs.

Koste

Generiske medisinsk Scrubs kan kjøpes fra forhandlere for lave priser. Designer skrubber og skrubber laget av flekkavvisende materialer er dyrere.