Hvordan Bukseseler & Gripe Work

March 10

Hvordan Bukseseler & Gripe Work


Kjeveortopeder ofte anbefaler bukseseler og retainers for ungdom og voksne med feiljustert tenner. Pasienter forbereder for et besøk til orthodontist kan ha noen spørsmål.

Hva er tannregulering?

Bukseseler består av braketter, avstandsstykker, ledninger og band. Nyere typer bukseseler inkluderer klare polyuretan enheter for å justere tennene. Flyttbare holdere laget av plast hjelp holde de korrigerte tennene på plass etter at tannregulering er fjernet.

Hvordan fungerer de?

Bukseseler og holderne fungerer ved å øve press på tennene over en periode på ett til tre år. I løpet av denne tiden, innretting av tennene endringene, utretting skjeve tenner og lindre eventuelle problemer i forbindelse med over- eller underbitt. Vanligvis pasienter slitasje stopperne om natten for seks måneder til ett år etter fjerning av tannregulering.

Hva å forvente?

Bukseseler vil bli brukt til tennene med en kjeveortoped. Forvent å besøke kjeveortoped hver måned under behandlingen. Noen smerter kan oppleves. Bruk ibuprofen eller andre anbefalte over-the-counter smertestillende midler. Deltakelse i idrett vil kreve en spesiell munn vakt.