Naturlig mat som øker metabolismen

December 17

Naturlig mat som øker metabolismen


Hvis du føler deg svak, tung, og du er klar til å kick-starte vekttap og en sunnere livsstil, det hele starter med kostholdet ditt. Det er mange matvarer du kan spise for ethvert måltid på dagen som vil hjelpe deg å øke stoffskiftet og miste vekt. Grunnen til at disse matvarene er så vellykket som metabolisme boosters er fordi, i de fleste tilfeller den energien som kreves for å trekke energi og næringsstoffer fra dem er i nærheten av energien som frigjøres fra maten selv, noe som betyr at kroppen din er ikke å få mye ved å spise disse matvarene .

frukt

Grapefrukt er en viktig metabolisme-booster ikke bare fordi det er høyt fiberinnhold er vanskelig for kroppen å bryte ned, men også fordi det senker kroppens insulin nivåer, noe som kan utløse systemet fettlagring når de får høy. Epler er en annen høy-fiber frukt som også skaper en følelse av metthet i kroppen din, noe som betyr at de vil fylle deg opp raskt.

grønnsaker

Spinat er rik på antioksidanter, kalium, jern og vitamin C, mens bønner har høyt proteininnhold. Begge er høy i fiber. Brokkoli er spesielt effektiv på grunn av sitt høye innhold av kalsium - som drives som en metabolsk trigger - og vitamin C, noe som bidrar til kroppen absorbere kalsium. Jalapenos har en kjemisk kalt capsaicin i dem, som holder stoffskiftet høyt i flere timer etter inntak, og også løfter pulsen.

Andre gunstig mat

Yoghurt er høy i kalsium og protein og krever mye energi til prosessen. Mandler er like vanskelig å bryte ned og mye protein, selv om de også bør spises med måte på grunn av sin høye kaloriinnholdet. Drikker kaffe vil sette mot kroppen med koffein, som er en kjent metabolisme booster. Tyrkia er en høy-protein kjøtt med nesten ingen fett i det, noe som gjør det vanskelig å forbrenne samtidig som vi bidrar mye mindre fettinnhold enn annet kjøtt. Havregryn er en av de høyest fiber mat du kan spise og er svært vanskelig å bryte ned. Som grapefrukt, senker det også insulin nivåer. Drikk soyamelk hvis du vil kalsium uten fett eller proteiner av kumelk. Legg kanel til ulike matvarer som krydder - krydderet bidrar til å holde blodsukkeret og bidrar også lavere kolesterol.