Tørr badstue advarsler

March 29

Tørr badstue advarsler


Tørr badstuer kan være svært avslappende, terapeutiske opplevelser for idrettsutøvere beroligende slitne muskler, enkeltpersoner helbredende verkende ledd eller alle som liker å absorbere varme, tørr varme i en spa-aktig atmosfære. Tørr badstuer er typisk intime, lukkede rom varmet av en varmeovn og spesielle bergarter.

Imidlertid bør både vanlige entusiaster og sporadiske tørr badstue brukere være klar over at å ta del i tørre badstuer er ikke en risikofri glede. Følg tørr badstue advarsler for en tryggere opplevelse.

Helseforhold Bevissthet

Tørr badstuer er ikke for alle, gitt deres høye temperaturer og intens tørrhet. Personer med luftveisproblemer, høyt blodtrykk eller hjerteproblemer bør unngå tørr badstue. Gravide kvinner og barn, bør kontakte lege før du bruker en tørr badstue.

Personer med implantater, inkludert pacemakere, stålstenger eller silikon implantater, bør også konsultere med en lege.

unngå Overeksponering

Det kan være lett å la minutter gli forbi mens du slapper av i en tørr badstue, men vær forsiktig for å unngå overeksponering. Forbli i tørr badstue bare hvis kroppen føler seg komfortabel med varmen.

Ikke rør

Enkelte personer kan bli fristet til å tinker med varmeapparatet eller tørre steiner i en tørr badstue. Dette er svært farlig og kan føre til alvorlige brannskader.

unngå forurensning

Prøv ikke å innføre nye bakterier eller skitt inn i tørr badstue etter dusjing kort før du går inn. En gang i tørr badstue, sitte eller ligge på et rent håndkle-ikke på sauna nakne treplater, som kan være fulle av bakterier. Bruk en annen ren klut til å tørke forsiktig av kroppens svette for å unngå tilstopping porene eller invitere dårlig lukt.

løse gjenstander

Vær forsiktig med å bringe visse elementer inn i tørrbadstue, inkludert ringer, klokker eller andre smykker. Sterk varme kan tukle med en klokke arbeids mekanismer, og hovne fingre eller håndledd kan lage smykker fjerning ubehagelig.

Dehydrering.

Selv om det kan føles godt å svette, er det viktig å huske at overdreven svetting fører til dehydrering. Drikk rikelig med vann (eller annen beroligende drikke, som for eksempel grønn te) før vi går i tørr badstue. Når du slapper av i badstuen, prøve å konsumere flere slurker med vann hvert 15. minutt.

Alkohol og tunge måltider

Forbruk av alkohol eller tung mat før vi går i tørrbadstue kan føre til følelser av kvalme eller besvimelse. Prøv å ha et lett måltid to timer før du bruker tørr badstue, og unngå alkohol helt før du besøker.

Vær respektfull

Hvis du bruker en tørr badstue som er åpen for allmennheten, respekt for andre brukere-spesielt i anlegg åpne for både menn og kvinner. Hold samtalen til et minimum, holde mobiltelefoner slått av eller venstre utenfor og holde blikket nøytral.

Dyr

De fleste offentlige tørr badstuer vil ha lagt regler som forbyr kjæledyr kommer inn i anlegget, men sauna brukere bør unngå å bringe dyr inn i private badstuer også. Dyr har en høy følsomhet for varme som kan gjøre tørr badstue eksponering svært ubehagelig.