Sinus Drenering Technique

May 18

Sinus hulrom har slimhinner som skiller ut slim på en jevnlig basis som en del av kroppens selvrensende prosess. Hvis en person har en kald, allergier, infeksjoner eller andre sinus problem, kan passasjene være hoven og betent. Mer mucus er produsert, og som det bygger seg opp, blir vanskelig drenering. Som lunger øker, pusting og hørsel kan påvirkes. Men det finnes teknikker for å forbedre sinus drenering.

bruk Steam

The Mayo Clinic artikkelen "Kronisk bihulebetennelse" foreslår å bruke damp som en måte å fremme drenering. Den varme, fuktige dampen løser opp slim, noe som gjør det tynnere så det kan lett renne. Ta en varm dusj og puste inn dampen. En annen metode som kan gjøres et par ganger om dagen er å koke vann på komfyren. Inhalerer dampen i to til tre minutter. Artikkelen "Hjem Løsning for bihulebetennelse" på bihulebetennelse Hjelp hjemmeside antyder legge hvitløk til det kokende vannet. Hvitløk er en urt med antibakterielle antiseptiske egenskaper. Med hvitløk pulver eller hakket fersk hvitløk lagt til vannet, damp ikke bare forbedrer drenering, men også renser bihulene.

Bruk Nasal Vanning

I nasal vanning, rengjør du de sinus passasjer med varmt vann og salt. Dette rette har vært i bruk i tusenvis av år. The Mayo Clinic skriver: "Bruk en spesialdesignet klemme flaske (som Sinus Skyll), pære sprøyte eller neti potten for å skylle nesegangene." Alle disse produktene er tilgjengelig på et apotek eller helsekostbutikk. De fleste vannings kits kommer med pre-målt pakker av salt eller saltvann for å legge til vannet. Dette salt er ikke vanlig bordsalt, men rent salt. Følg instruksjonene på etiketten. Nasal vanning kan gjøres én til tre ganger om dagen for å rense ut bihulene. Ifølge studier ved Universitetet i Wisconsin Medical School, er nasal vanning en svært effektiv måte å rense bihulene på en jevnlig basis.

drikk vann

Drikker mye væske hjelper også med drenering. Den Mayo Clinic sier at vannet er i stand til å "fortynne slimdannelse og fremme drenering." Ved å drikke mer vann, væsker vaske bort giftstoffer, avfall og andre skadelige stoffer som kan bidra til bihuleproblemer. The American Dietetic Association i sin artikkel "Vann, vann overalt - Hvor mye bør du drikke?" foreslår å drikke åtte til ti kopper om dagen. Men hvis du har tette bihuler, drikker mer vann er gunstig.