Pasientinformasjon på Robotic kirurgi og prostatakreft

January 24

Pasientinformasjon på Robotic kirurgi og prostatakreft


Ifølge American Cancer Society, nesten to millioner mennesker i USA er prostata kreft overlevende. Kirurgi er den vanligste behandlingsalternativ for sykdommen, med den nyeste form for kirurgi er laparoskopisk robot radikal prostatektomi.

Faktaene

Prostata er en liten kjertel i den mannlige kroppen som produserer en del av væsken for sæd. 2008 American Cancer Society statistikk forteller oss at en av seks menn i USA vil bli berørt av kreft i prostata.

Hva er Robotic kirurgi?

Den da Vinci Surgical System er en minimal invasiv, kirurg styrt robot fjerning av prostata. Det er den øverste alternativ behandling for lokalisert prostatakreft.

Fordeler

Robotic kirurgi gir god tredimensjonal forstørrelse, noe som fører til mindre operasjonsstuen tid, mindre blodtap, mindre arrdannelse, og en raskere utvinning perioden.

ulemper

Den primære ulempen er trening mange kirurger mangler på da Vinci Surgical System. I tillegg kan mange sykehus ikke har robot kirurgi på grunn av den høye kostnaden for utstyret.

Gode ​​nyheter

John Hopkins Cancer Center rapporterer at urin og seksuelle funksjoner tilbake til pasienten på en raskere hastighet enn med andre behandlingsalternativer. I tillegg er deres studier indikerer at færre ondartede celler blir etterlatt enn med andre prosedyrer.