Hvordan behandle forstadier Sun skade på huden

November 27

Sun skade huden forårsaker fryktede rynker - tegn på tidlig aldring - og øker risikoen for hudkreft. Soling ikke bare skje samtidig legge på en strand, det påvirker huden hver dag. Hvis du har vært utsatt for for mye sol og huden begynner å vise det, kan du begynne å reparere skaden med over-the-counter kosttilskudd og en tur til hudlege.

Bruksanvisning

Angre hudskader

1 Hold ut av solen. Dette er den viktigste måten å minimere skade huden forårsaket av solens skadelige UVA og UVB stråler. Når huden skade har oppstått, er det viktig å begrense eksponering inntil huden har en sjanse til å komme seg.

2 Treat ujevn hudtone og tørre flekker i huden med en alpha hydroxy-baserte ansikts peeling og salisylsyre pads. Denne syren vil forsiktig eksfoliere og slough av det øverste laget av døde hudceller, og etterlater den frisk laget under eksponert.

3 Opprettholde et høyt nivå av antioksidanter i kroppen. De fleste antioksidanter finnes i frukt og grønnsaker; nå er det konsentrerte kremer og serum på markedet som bruker antioksidanter for å bremse hudens celleskader forårsaket av frie radikaler og UV-stråler.

4 Dekk huden din, selv om vinteren. Når soleksponering er uunngåelig, bruk solkrem, bære en stor bremmede hatten, en langermet skjorte og lange bukser for å dekke og beskytte så mye av hudens overflate som mulig. Vær raus i solkrem applikasjoner og på nytt annenhver time - før hvis du har vært svett eller svømming eller rundt reflekterende overflater som snø og vann.

Hint

  • Vær ekstra forsiktig å bruke solkrem daglig ved behandling av huden din med alfa- og beta hydroxy produkter. Ifølge Food & Drug Administration, kan hydroxy produkter forårsaker hudirritasjon og også gjøre huden mer følsom for effekten av solen.