Måter å knekke Knuckles

March 17

Måter å knekke Knuckles


Knoke cracking er tilfredsstillende og gledelig for dem som liker det, og skjerpende og ekkelt for de som ikke gjør det. Hvis du er interessert i å være en kreativ knoke cracker, kan du lære flere måter å gå om det. Folk har forskjellige meninger om de helsemessige effektene av cracking knokene, med noen mennesker som hevder at det er ufarlig og andre insistere på at det bidrar til problemer med leddgikt.

The Classic Method

Du kan kjenne denne metoden fra gamle gangsterfilmer hvor tøffe gutta ville bruke det å komme i form hendene før slå noen meningsløse. Hold hendene opp med håndflatene vendt bort fra deg og passe fingrene. Nå skyver hendene vekk fra kroppen slik at baksiden av hver hånd bøyer fingrene på den andre hånden bakover. Hold presser inntil alt knokene sprekke.

finger Trekke

Denne metoden gjør det mulig å velge knokene som du ønsker å knekke. Hold den øvre delen av en finger tett med motsatt hånd i en knyttneve. Dra på fingeren til knoke sprekker.

singles

Denne metoden kan også brukes som en form for tortur, så ikke overdriv. Hold opp en hånd med håndflaten vendt mot deg. Med den andre hånden, ta en av fingrene og bøy den bakover over baksiden av hånden din. Hvis det begynner å gjøre vondt dårlig før knoke sprekker, stoppe eller du kan brekke fingeren.

den Crunch

Hold opp en hånd med håndflaten vendt mot gulvet og gjøre en løs knyttneve. Pakk den andre hånden over toppen, med den første raden av knokene på hver hånd justert. Klem den nederste armen tett med den andre hånden og trekk ned over fingrene til knokene begynne sprengning.

den Steeple

Dette er en dramatisk metode med gode bilder. Plasser hendene foran deg med håndflatene og fingrene sammen i en bønn stilling. Løft albuene opp i luften og tvinge håndflatene fra hverandre inntil ryggen av hendene er horisontal, men fingrene er fortsatt vertikal og presset tett sammen. På et tidspunkt, vil knokene begynne å pop.