Natural Cures for Pediatric Forstoppelse

October 8

Barn som er gamle nok til å spise fast føde og gå mer enn tre dager uten avføring kan være forstoppet. Pediatric forstoppelse har mange årsaker som ikke spiser nok fiber, mangel på mosjon, ikke drikker nok væske, feil pottetrening og frykt for smertefulle elimineringer.

Kosthold

Gi babyer enn to måneders alder eplejuice daglig for å legge fiber i kosten. Babyer over fire måneder gamle kan spise fiberrik anstrengt mat som korn, svisker, bønner eller spinat hver dag. Barn over ett år bør spise grønnsaker eller frukt tre ganger om dagen. Disse barna kan også begynne å spise mat med høyt kli som kli muffins, kli flakes, havregryn, graham crackers og brun ris. Mate barnet en diett rik på fiber til å behandle forstoppelse og hindre den fra å returnere. Tilby rå frukt og grønnsaker som snacks mellom måltidene. Hakk opp og skjule kokte grønnsaker i spaghetti saus eller kjøttpudding. Fruktsaft kan øke fiber i fordøyelseskanalen slik at det passerer gjennom enklere. Reduser mat som er kjent for å forårsake forstoppelse som ost, yoghurt og andre meieriprodukter.

Pottetrening

Hvis barnet ditt forstoppelse ser ut til å falle sammen med forsøk på pottetrening, gå tilbake til bleier for en stund. Kilde avføring kan være barnets måte å si at han ikke er klar til å bruke potte. Tvinge pottetrening fungerer sjelden og kan starte en kamp med forstoppelse som er vanskelig å bryte. Når barnet viser interesse i potte, hjelpe ham å lære å bruke det ved å sitte ham på potte etter hvert måltid i ca 10 minutter.

avføring myknere

Spør legen din før du gir et barn avføring myknere, avføringsmidler eller stikkpiller. Glyserin stikkpiller kan være nyttig, men bør ikke brukes ofte eller barnet ditt kan ha problemer med å flytte sitt hjerte uten en. Disse fungerer ved å stimulere tarmer og smøring av endetarmen for enklere eliminering. Avføring myknere som Citrucel og Metamucil er ikke så sterke som avføringsmiddel og kan brukes av eldre barn. Over-the-counter avføringsmidler ikke bør gis til barn uten medisinsk hjelp.