Hvordan å miste Tummy Fat nå

January 24

Hvordan å miste Tummy Fat nå


Når folk ønsker å miste magen fett de tror de kan gjøre mageøvelser, og det vil liksom gjøre det flatt. Vel, er at myten om å bli kastet ut akkurat nå. Det er ingen mage øvelse som kan gjøre dette er det ikke mulig. Den eneste måten å flate en mage er å miste samlede kroppsfett.

Bruksanvisning

1 Når du begynner å miste kroppsfett, vil du miste buk fett det er slik det fungerer. Den beste tiden å begynne er nå! Ikke legg den av et minutt, fordi jo lenger du venter jo mer vekt du får. Derfor, hvis du venter du bare gjøre det vanskeligere for deg selv. Hvorfor gjøre det?

Dette er feil mange gjør; de tror de trenger å ha en forseggjort diett plan og en avtale på treningssenteret for å begynne et vekttap plan. Men dette bare hindrer dem, de trenger å starte en plan rett denne minutt og løfte den neste måltid er der det begynner.

2 I stedet for at det er en stor avtale bare sett et par gjennomførbart mål. For eksempel sette et mål om å spise 1200 kalorier i to dager eller drikke bare vann for en dag. Det trenger ikke å være altomfattende for deg å starte. Når folk gjør dette det er for vanskelig og de gir opp.

Som du går målene bør bli mer utfordrende, men ikke slik at du er overveldet. Når du har en sunnere diett begynte deretter du legge til mer aktivitet. Akkurat som du gjorde før satt et par gjennomførbart mål som å gå i 30 minutter 2 dager i uken, og deretter gradvis øke tid og dager.

3 Det langsiktige målet er å spise 1200-1500 kalorier om dagen og trener 3-5 dager i uken i 60 minutter. Grunnen til at du øker intensiteten er fordi det er intensiteten som brenner kalorier og hjelper miste buk fett. Hvis du legger vekt trening du kan miste raskere muskler forbrenner mer fett. For ikke å nevne, det bidrar til å oppnå bedre tone.

Selvfølgelig vil du aldri få det hvis du ikke begynner det er derfor det er ikke en god idé å vente. Når du kommer i gang blir det lettere å legge på, fordi du bygger utholdenhet. Innen 3 måneder bør du være i stand til å miste 20 pounds eller mer hvis du er konsekvent og ikke gi opp.

4 En måte å øke intensiteten er ved intervalltrening. Måten du gjør dette på er å øke intensiteten i noen minutter og deretter redusere den og veksle frem og tilbake gjennom hele rutinen. Intervalltrening kan være broen som tar deg til et nivå av intensitet du ikke trodde mulig.

Det er der du virkelig begynner å miste samlede kroppsfett som naturlig hjelper miste buk fett i tillegg. Etter at du mister fett så kan du se den muskelen under. Når du ser muskelen så du bli begeistret fremgangen blir gjort, og det motiverer deg til å jobbe hardere.

Kroppen din kan bli helt forvandlet i løpet av 3 måneder hvis du starter i dag, akkurat nå, og ikke vente til i morgen som aldri kommer.