Herbal rettsmidler for ADD

February 21

Attention Deficit Disorder, oftere referert til som ADD, er en tilstand der en person har konsentrasjonsvansker, er impulsive og noen ganger hyperaktiv. Når kriteriene for ADD er oppfylt og diagnostisert, kan tilstanden være frustrerende for den enkelte så vel som de rundt ham hvis det går ubehandlet. Selv om det er ofte oppdaget hos barn, voksne lider av det, også. Det er naturlig rettsmidler som kan bidra til å avlaste noen av lidelse symptomer.

Ting du kan prøve

Selv om det ikke idiotsikker, er det noen tips og triks du kan bruke for å gjøre livet ditt enklere å leve med ADD.

Først føre journal over ting du må gjøre. Personer med ADD har ofte en vanskelig tid å holde alt organisert og på timeplanen, noe som fører til mer frustrasjon og impulsive humørsvingninger.

Å få minst åtte timer søvn en natt vil bidra til å lette og slappe kroppen. Også, unngå junk food kan hjelpe fordi de inneholder kunstige ingredienser som ikke er næring. I tillegg unngå mat og drikke som inneholder store mengder fosfater fordi en ekstrem mengde av det i kroppen kan føre til hyperaktivitet. Holde en diett full av naturlige matvarer som magert kjøtt, grønnsaker og frukt vil hjelpe kroppen og sinnet avtale med sykdommen. Hvis du føler at du ikke kan få alle dine næringsstoffer fra maten, ta vitamintilskudd.

Urtepreparater

Vitaminer er en stor stridende for symptomene på ADD. Sørg for å få B6 vitaminer, som de bidra til å holde nervesystemet fungerer optimalt. Studier har vist at mennesker som viser hyperaktive tegn på ADD er vanligvis mangler i jern. Også magnesium i kostholdet bidrar til bedre konsentrasjon. Noen lite kjente urter som kan brukes inkluderer Radix heraclei; det er en urt fra Kina som brukes på voksne til å løse opp spenninger, men det reduserer også effekten av hyperaktivitet. En mer populær urtemedisin er ginkgo biloba, som har vist seg å forbedre den generelle kraften i hjernen og dens funksjoner. Urter som har en beroligende effekt på kropp og sinn inkluderer sitronmelisse og kamille. Ginseng er en fantastisk urte supplement fordi det ikke bare hjelper å opprettholde årvåkenhet, men også konsentrasjon også. Ved å innlemme disse urter og vitaminer i din sunnere kosthold og tar litt mer vare på deg selv ved å hvile, kan du være i stand til å redusere symptomene på ADD.