Olive Leaf Extract og leverproblemer

September 17

Leveren er en svært effektiv organ når det gjelder store funksjoner i kroppen. De gode mat og dårlig mat som vi forbruker er alle filtrert gjennom leveren. Leveren regulerer også våre hormoner og eliminerer giftstoffer. Noen ganger, basert på våre dietter eller avhengighet, kan leveren få problemer. Oliven blad ekstrakt har vært kjent for å hjelpe til med mange problemer ved å lindre noen problemer med leveren.

Hva er alt blad ekstrakt

Oliven blad ekstrakt har mange fordeler og funksjoner. Den har en forbløffende virkning på virus, retrovirus, bakterier, så vel som sopp og gjær infeksjoner. Det hjelper også med høyt blodtrykk og hjertesykdom. Oliven blad ekstrakt har også vært kjent for å hjelpe til med kronisk utmattelsessyndrom, glandular feber og er godt kjent for sin kraftige avrusning egenskaper.

Avgiftning og leveren

Oliven blad ekstrakt kan håndtere mange leverproblemer. Oliven blad er en stor detoxifier av leveren. Som et spørsmål om faktum ikke bare oliven blad avgifte leveren det også detoxifies nyrer, tarmer, og huden også. Du kan oppleve visse bivirkninger når leveren er avgiftende. Dette kan inkludere trøtthet, muskelsmerter, hodepine, diaré, og influensalignende symptomer. Dette betyr at oliven blad ekstrakt fungerer som den skal, og disse symptomene kan reduseres ved å øke væskeinntaket, helst ved å drikke mer vann.

Mugg og gjær

Når mugg og gjær er i kroppen din de påvirker leveren fordi det fratar kroppen av næringsstoffer som den trenger. Mold skaper mikroorganismer som skaper giftstoffer som kalles mykotoksiner. Disse mykotoksiner påvirker leverens evne til å skape hormoner og eliminere giftstoffer fra kroppen din. Når oliven blad brukes det fjerner giftstoffer, slik at leveren til å kontinuerlig lage hormoner og effektivt eliminere avfall fra kroppen.

Leverkreft

Oliven blad ekstrakt har også vært kjent for å være et forebyggende tiltak mot leverkreft og et middel for å bekjempe den. Det er en forbindelse avledet fra Oliven blad kalt oleanolsyre, som har beskyttet mot utvikling av leverkreft hos laboratoriedyr studert ved Health Sciences University of Hokkaido.

Velge riktig Olive Leaf Extract

Oliven blad ekstrakt er tilgjengelig som et skjær, kapsler, og selv som en te. Kontroller at produktet har mer enn 10 prosent Oleurpein oliven blad ekstrakt og mikronæringsstoffer fra oliven blad. Noen mennesker foretrekker kapsler, som er fylt med tørket urt. Alltid søke hjelp fra helsepersonell når gjennomgår denne type alternativ støtte.