Hvordan å miste vekt Fra en Apple Body Shape

December 31

Hvordan å miste vekt Fra en Apple Body Shape


Hver person har en spesiell kroppsfasong. Formene er eple, pære, linjal og timeglass. Apple former betegne folk som legger på seg rundt magen og midsection. Ifølge Marie Savard, MD, forfatter av "epler og pærer: Body Shape løsning for vekttap og velvære," kvinner som legger på seg i sine middles er seks ganger større sannsynlighet for å utvikle type 2 diabetes, sammenlignet med pære og timeglass former . Selv om du ikke kan spot redusere, finnes det måter å gå ned i vekt fra magen og redusere helserisiko.

Bruksanvisning

1 Følg et lavt til moderat-karbohydrat diett. Spis magre proteiner, grønne grønnsaker og litt olivenolje eller annen sunn fett. Unngå hvitt brød og pasta. Målet er å redusere forbruket av høy glykemisk mat, som legger til mage fett, spesielt på et eple form. En diett som pigger insulin kan føre til opphopning av fett på midtseksjonen.

2 Utfør minst 30 minutter med aerobic trening hver dag. Walking i 30 minutter teller, som gjør jogging, svømming og elliptisk maskin. Spenn på en skritteller og satse på minst 10.000 skritt per dag.

3 Løft vekter to dager per uke. Motstand øvelser ved hjelp av din egen kroppsvekt, for eksempel push-ups, fungerer også. Bygge muskel i kroppen fører til ekstra kaloriforbrenningen i hvile. Dette vil bidra til å brenne gjennom den buk fett. Abdominal øvelser som crunches og crunches på en stabilitet ball, vil bidra til å tone magen.

4 Spor kalorier og næringsstoffer i maten du spiser (se Ressurser).

Hint

  • Drikk minst åtte glass vann hver dag.
  • Få en full fysisk som inkluderer testing for insulinresistens og metabolske forstyrrelser.