Organer forbundet med muskelsystemet

September 13

Din muskelsystemet tjene flere formål - slik at kroppen din til å bevege seg, beskytter indre organer og holde kroppen sammen. Det er sammensatt av hjertemuskulatur, glatt muskulatur og skjelettmuskel. Ifølge den vitenskapelige definisjonen av et organ, en gruppe av to eller flere typer vev som utfører en eller flere bestemte oppgaver, er det eneste organ i muskelsystemet hjertet. Men på grunn av den brede rollen av muskelvev, er mange organer forbundet med det.

Hjertet

Din hjertemuskelen, hjertet, bøyer seg inn og ut for å pumpe blodet gjennom hele kroppen. Utenfor riket av anatomi klasse, hjertet er ikke tenkt som en muskel - men det er uten tvil den viktigste. Hjertet er den eneste muskelen som du ikke kan leve uten.

vår Skin

Vår hud er faktisk det største organet i kroppen vår. Mens vår muskulære systemet dekker alle våre indre organer, huden dekker alle våre muskler. Det fungerer som en grense mellom omverdenen og innsiden av kroppen vår, holde ut bakterier og infeksjoner. Huden hjelper også bekjempe infeksjoner, med spesialiserte hvite blodlegemer for å bekjempe uønskede mikrober og utløser resten av vårt immunsystem, ifølge Bernadine Healy, MD, forfatter av "Skin Deep". Det er også vår taktile sansesystem, noe som gir oss informasjon om omverdenen gjennom berøring og evne til å føle temperaturen rundt oss.

The Tongue

Den menneskelige tungen er en muskel organ dekket i rosa vevet kalles slimhinner. Papiller, humper på tungen som er belagt med smaksløkene, gi tungen sin tekstur. Våre smaksløkene er alle nerver som går direkte til hjernen vår, og la oss til å smake søtt, surt, salt og bittert smaker. Mens folk pleide å tro at det var en "smak kartet" til vår tunge - noe som betyr at ulike deler av vår tunge oppdaget forskjellige smaker - i virkeligheten enhver smaksløk på alle deler av tungen kan oppdage alle smaker, sier WebMD. Tungen er viktig for å tygge, svelge og danne ord for menneskelig tale.