Hvordan bruke Coconut Oil for Hyporthyroidism

October 6

Hva gjør kokosolje og hypotyreose har til felles? Mer enn du kanskje tror. Kokosolje i sin rene, ikke-hydrogenert, jomfru form er en sunn tillegg til noen diett. Kokosolje inneholder laurinsyre, en medium-chain fatty acid som hjelper til med nevrotransmittere og hjerne helse. Kokosolje hjelper også skjoldbruskkjertelen i å regulere stoffskiftet. Hvis skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal, og er lav, kan hypotyreose (lavt skjoldbruskkjertelen) forekomme, og bringer vektøkning, tretthet, håravfall, og andre symptomer. Kjemper mot hypotyreose er kritisk for alle aldre, og kokosolje er en stor naturlig kosttilskudd hjelp i kampen den. Det smaker også bra! Lær hvordan du bruker kokosolje for hypotyreose i denne artikkelen.

Bruksanvisning

1 Kjøp jomfru, ikke-hydrogenert kokosnøttolje. Kokosolje gjøres flytende ved 76 grader F. I kjøligere temperaturer, det stivner og tar på seg en hvit, melkeaktig utseende. Ikke bli skremt, og ikke bekymre deg - kokosolje kan gå fra fast til flytende gjentatte ganger med ingen skade på oljen selv.

2 Begynn å ta 1/4 av en teskje av kokos olje hver dag. Du kan spre den på toast (som smør), ta det rett eller legge den til ethvert måltid. Ikke begynn med mer enn dette, som for mye kan gjøre deg syk hvis kroppen ikke er vant til kokosolje.

3 Ta 1/2 ts to ganger om dagen i løpet av en måned. Skjoldbruskkjertelen vil dra nytte av boost, og hjernen din vil dra nytte av laurinsyre. Skjoldbrusk mottar hjelp fra kokos olje, la det brenne kalorier mer effektivt og øke metabolismen.

4 Bruk kokosolje som matolje erstatning. Unngå å bruke det i baking, men; tilhører skiftende fra flytende til fast kan gjøre bakt god uforutsigbar. Kokosolje kan brukes i oppstuss frites og andre oppskrifter, men.

5 Sjekk din thyroid nivåer med bloodwork etter ca 6 måneder med å spise kokosolje regelmessig. Du kan bli overrasket av forbedring i skjoldbrusk nivåer.

Hint

  • Kokosolje har et høyt nivå av mettet fett, men som er forskjøvet ved de helsemessige fordeler fra laurinsyre.
  • Ikke spis for mye kokosolje på en gang. det vil gjøre deg syk.