Fordelene ved å spise grapefrukt

December 14

Fordelene ved å spise grapefrukt


Grapefrukt er en sitrus frukt som er vanlig i løpet av sommeren og ved frokost bord, og er kjent for sine helsemessige fordeler. I tillegg til å gi rikelig med vitaminer (inkludert en enorm eksplosjon av vitamin C), er det andre ernæringsmessige fordeler og fordeler som å spise grapefrukt har råd til de som deltar i en enkelt grapefrukt minst en gang i uken.

Vekttap

Den mest omtalte nytte av å spise grapefrukt er dens evne til å hjelpe de som konsumerer den regelmessig for å gå ned i vekt. Grapefrukt inneholder et spesielt enzym som bidrar til å bryte ned fett og øke hastigheten på stoffskiftet. Denne spesielle eiendommen har vært noe utnyttet, og "kjepphest" dietter basert på å spise bare grapefrukt for et enkelt måltid er beskjæring opp sjelden, til tross for rapporter om at denne typen slanking er usunn og fører til andre helseproblemer.

Cancer Fighting Egenskaper

Grapefrukt har også blitt rapportert til å redusere risikoen og / eller spredning av visse kreftformer på grunn av sitt høye innhold flavanoid. Grapefrukt inneholder også Monoterpener, som hjelpemiddel i forebygging av kreft ved å kvitte kroppen av kreftfremkallende materialer. Grapefrukt er også veldig bra for postmenopausale kvinner som er i risiko for brystkreft, ifølge British Journal of Cancer, da det er et enzym som metaboliserer overflødig østrogen i kroppen som kan redusere risikoen for de som ikke er på hormon terapi. Grapefrukt inneholder også phytonutrient limonoid, noe som kan hemme dannelsen av kreftsvulster med avgiftende egenskaper.

Senker risiko for hjertesykdom

Grapefrukt inneholder løselig fiber som kalles pektin, som har vært vist i dyr for å redusere kolesterolnivået og tynne arteriell oppbygging. I tillegg til tynning buildup i arteriene, grapefrukt reduserer også LDL (dårlig) kolesterol nivåer. Det er viktig å spise grapefrukt i moderasjon hvis du gjør det for hjertesykdommer, som grapefrukt øker blodsirkulasjonen og kan være farlig for de som er på visse medisiner eller med pre-eksisterende hjertesykdommer.