Giftige Rensing Produktene

May 31

Giftige Rensing Produktene


Den farligste stedet i huset ditt kan være under kjøkkenvasken. Tusenvis av barn hvert år blir forgiftet av husholdning rensing produkter. Mange voksne er syk av kontakt med noen av disse produktene uten å vite årsaken, og giftige rengjøringsprodukter er en viktig kilde til innendørs luftforurensning.

akutte Farer

Philip Dickey av Washington Toxics Coalition sier at de tre mest akutt farlige klasser av rengjøringsprodukter er syrebaserte toalettskålen rengjøringsmidler, ovnsrens og avløp rengjøringsmidler. Avløp rengjøringsmidler er kraftige korrosjon som kan brenne huden ved kontakt og kan skjebnesvangert brenne indre vev i hele fordøyelseskanalen ved svelging. Ovnsrens, på samme måte, er laget med kraftige etsende lut. Toalett bolle rengjøringsmidler er ikke bare farlig på grunn av etseskader, men når de blandes med blekemiddel produkter, sure toalett rengjøringsmidler også artikulere en giftig gass som kalles kloramin. Blanding klor og ammoniakk produkter produserer også kloramin.

Kroniske og Airborne toksiner

Kronisk og luftbåren eksponering for rengjøringsprodukter er også en bekymring. Du har kanskje forbudt å røyke innendørs, og sørget for at det ikke lenger noe røyk fra vedovnen, men rengjøring produkter er også en betydelig kilde til innendørs luftforurensning. Glass rengjøringsmidler med glykoler trykke ned nervesystemet. Fenoler i desinfeksjonsmidler inn i lungene og er giftige i blodet ditt. Formaldehyd - en mistenkt kreftfremkallende - er på mange luftrensere. Noen gulv rengjøringsmidler kan skade slimhinnene. Flekkfjerner røyk kan skade nyrene og leveren.

Les etiketter

De vanligste giftstoffer i husholdningsrengjøringsprodukter er godt kjent. Disse ingrediensene er lagt ut på etikettene av rengjøringsprodukter. Ved å lese etikettene og eksklusive produkter som inneholder disse ingrediensene, kan du gjøre huset et mye tryggere sted for deg og dine barn. De viktigste giftige materialer i rengjøringsprodukter er ammoniakk, ammoniumhydroxyd, blekemiddel, klor, formaldehyd, saltsyre, lut, nafta, nitrobenzen, perchlorehylene, fenol, propylenglykol, natrium-hypokloritt, natrium laurbær sulfat, natriumtripolyfosfat og trikloretan.

I vasken

Mange kommersielle vaskemidler inneholder alkyfenoletoksylater (aper). Når disse går ned i avløpet og i avløp, fortsetter de i vassdrag og har toksiske effekter på vannlevende organismer. I 2002, USA Geological Survey Tjenesten testet strøm vann over hele USA og fant at 69 prosent av bekker ble forurenset med aper. Apes er hormonforstyrrende som kan påvirke menneskelige endokrine systemer når det forbrukes. Aper er også funnet i desinfeksjonsmidler, flekkfjernere og de-greasers.