Hvordan bruke en Zoll Defibrillator

November 4

Hvordan bruke en Zoll Defibrillator


En defibrillator bruker elektrodene for å levere et "sjokk" av elektrisitet til hjertet. Den brukes i tilfeller av hjertestans å hjelpe hoppe starte sammentrekninger i hjertet. The American Heart Association har uttalt at tidlig defibrillering er nøkkelen i overlevelsesfaktor for personer som lider en hjertestans. Zoll Medical Corporation tilbyr en linje av automatiserte eksterne defibrillatorer, også kjent som AED enheter.

Bruksanvisning

1 Plasser to fingre på halspulsåren for å se etter en puls. Defibrillatoren ikke sjokk den person hvis en puls er til stede.

2 Trykk på strømknappen. På AED Plus er strømknappen i nedre venstre hjørne.

3. Åpne lokket av enheten. Trekk ut instruksjoner og elektrodene.

4 Send noen til å ringe 911 for å få hjelp.

5 Løft person hake og vippe hodet litt bakover. Dette vil åpne sin luftveier for HLR.

6 Senk hodet slik øret er nær sin munn. Lytt etter lyden av pusting. Hvis personen fremdeles ikke puster, gi to innblåsninger.

7 Tear åpne elektroden pad pakken og fest elektrodene til personer brystet. Plasser trådkorset over personens brystbenet. Skrell slakke av hver elektrode og trykk dem godt på plass.

8 Trinn tilbake fra personen som maskinen analyserer den elektriske aktiviteten i hjertet.

9 Kontroller at alle er ryddet bort fra personen. Trykk på knappen med hjertet om sjokk har blitt informert.

10 Fortsett HLR etter et sjokk er levert, eller hvis et sjokk ikke anbefales. Den Zoll defibrillator vil også veilede din HLR.

Hint

  • Bruk aldri AED Pro enhet for defibrillering når pasienten er ved bevissthet, puster, eller har en merkbar puls eller andre tegn på sirkulasjon.