Hvordan velge et Hospice Care Provider

April 20

Hvordan velge et Hospice Care Provider


Hospice er en spesiell måte å ta vare på folk som er dødssyk. Ifølge Hospice Foundation of America, velger en av tre personer i USA hospice når end-of-life omsorg er nødvendig. Målet med hospice er å gi fysisk omsorg og emosjonell støtte for dødssyke pasienter og deres familier. Leger vanligvis henvise pasienter for hospice omsorg programmer. Making beslutningen om å velge hospice omsorg er ofte forvirrende og vanskelig, men ressursene er tilgjengelige for å hjelpe deg å velge et hospice omsorgsperson.

Bruksanvisning

1 Finn ut hvor din kjære får hospice omsorg. Hospice omsorg kan skje i hjemmet, på sykehjem eller i et sykehus for kortsiktig hospice omsorg. Det er viktig å vite hvor hospice omsorg vil være nødvendig fordi du vil ha et selskap med ansatte i ditt område dersom du trenger øyeblikkelig hjelp med din kjære.

2 Be henvisende lege eller sosionom for en anbefaling. Når en pasient er henvist til hospice omsorg av en lege eller sosionom, pasienten vanligvis utstyrt med en liste over hospice omsorg leverandører i området. Fordi helsepersonell jobbe med hospice omsorg leverandører hver dag, de er ofte klar over klager mot selskapet og av selskapets generelle omdømme.

3 Tenk kvaliteten på omsorgen som tilbys av hvert hospice omsorg leverandøren på listen din. De fleste hospice byråer opererer under generelle retningslinjer som krever de tilbyr grunnleggende omsorg, men kvaliteten på tjenesten er ekstremt viktig for pasienter og deres familie. Ifølge WhereToFindCare.com, bør du se etter kvalitet omsorgstjenester på viktige områder, som for eksempel smertebehandling, ansatte respons til pasientens ønsker og kvaliteten på personlig pleie mottatt.

4 Kontroller at hospice byråer du vurderer aksepterer din kjære en forsikring, og er en Medicare-sertifisert byrå. Ifølge Centers for Medicare og Medicaid Services, må du få omsorg fra en Medicare-godkjent hospice program for å få full dekning status. Ring din lokale Medicare kontor eller besøk Medicare nettsted (se Ressurser) for en statewide liste over Medicare-godkjente hospice programmer.

5 Sammenlign de ulike typer tjenester som tilbys av hospice etater blir vurdert. Det er viktig å kontrollere at et hospice etaten har en full ansatte tilgjengelig for å gi omsorg når det er nødvendig, inkludert sykepleiere, hjem helse hjelpere, sosialarbeidere, prester og frivillige som kan gi en pause for familien når det trengs. Kontroller at ansatte er tilgjengelig gjennom et lokalt kontor for å gi rask hjelp når du trenger umiddelbar oppmerksomhet.

6 Sjekk om hospice omsorg leverandører på listen er registrert med ledende hospice omsorg organisasjoner, som for eksempel Hospice Association of America og National Association of Home Care og Hospice. Du kan spørre noen på hospice sentrum om det er registrert. Disse foreningene representerer tusenvis av hospice-leverandører, helsepersonell, pårørende og frivillige som tjener dødssyke pasienter og deres familier. Medlemskapet innebærer en avtale om å gi høye standarder for kvalitet omsorg for hospice tjenester.

Hint

  • Tilby forslag til din kjære en tiltaksplan for å tilpasse hennes omsorg i henhold til hennes personlige preferanser.
  • Hvis din kjære en tilstand bedres vesentlig eller går i remisjon, kan han bli tatt av hospice omsorg programmet.