Hvordan Endre State of Mind på et øyeblikk

July 7

Denne teknikken jeg vil dele med deg, virker umiddelbart, og umiddelbart. Jeg vil vise deg hvordan du kan endre din sinnstilstand på et øyeblikk.

Bruksanvisning

1 Først må du innse at uansett sinnstilstand du er i, du har opprettet selv. Du oppretter hva du ønsker å tenke og hvordan du ønsker å føle seg i enhver situasjon. Å kunne gjenkjenne dette faktum, vil lede deg til å endre din sinnstilstand når du er klar til å ta på seg noe som krever at du være på ditt beste.

2 andre, for å endre din tilstand må du først tenke på hva det føltes som når du var i en sinnstilstand som var vellykket for deg. Ble du vinne en pris? eller kanskje glade for å se noen. Disse følelsene vil nå bli brukt som utløser for deg å huske på når du må ringe på den. For eksempel hvis du er på et sted hvor du føler deg ukomfortabel, men du må være sosial og snakke med folk, husker en bestemt tid da du var trygg og bevege seg rundt i rommet i en avslappet og åpen måte.

3 Tredje, når du får de eksakte følelser bruke en utløser for eksempel stå oppreist eller treffer føttene på gulvet en gang eller knipse med fingrene, og komme i den eksakte sinnstilstand der du var før, og føle og handle fra verdensrommet . Når du slår opp dine følelser til den bestemte tid og sted vil du bli overrasket og forbauset over resultatene som finner sted i den nye sinnstilstand. Du kan bruke dette når som helst og i enhver situasjon.

Hint

  • Øv på følelser og følelser forbundet med en gang du følte veldig god og trygg
  • Bruk en utløser for eksempel en smekk på fingrene for å få umiddelbart i denne sinnstilstand.
  • Handle ut fra din side