Hva som forårsaker en dowagers Hump?

October 14

Hva som forårsaker en dowagers Hump?


En dowagers hump er et begrep som brukes når øvre del av ryggen har en ytre avrundet kurve. Det er noen ganger referert til som et spørsmålstegn stilling, og det er vanlig hos eldre. Det kan føre til kroniske rygg, skulder og nakke smerter. Det kan også bringe deg ut av balanse og sette deg på et høyere risiko for fall. Lære hva som forårsaker denne tilstanden vil hjelpe deg å ta de nødvendige skritt for å hindre det.

dårlig holdning

Hvis du bruker for mye tid på å jobbe ved en datamaskin, bord eller annen situasjon som krever at du bøye frem til arbeid, kan du være i faresonen for å utvikle en dowagers pukkel. Sørg for at du bruker god kropp mekanikk ved arbeid og ta hyppige pauser for å rette ryggen og strekk.

Muskel Ubalanse

Tilbringe tid rundet frem over arbeidsstasjonen kan føre til brystet muskler til å bli tett og svak, og øvre rygg muskler til å bli overstretched. Sørg for at treningen rutine inneholder rader og pullbacks å styrke øvre del av ryggen, samt øvelser for å strekke brystet.

osteoporose

Osteoporose er en tilstand som fører til skrøpelige bein. Enkle dagligdagse aktiviteter kan føre til komprimering frakturer og kollapset ryggvirvler. Når dette skjer en dowagers hump kan utvikle.

symptomer

Å ha en dowagers hump kan føre til symptomer på kroniske smerter i rygg og skuldre. Du kan også føle deg trøtt. Siden øvre del av ryggen er avrundet fremover brystet vil ha problemer med å utvide, noe som kan gjøre puste vanskeligere.

Forebygging / løsning

Ditt beste forsvar er å gjøre alt du kan for å forhindre denne tilstanden. Kjenn din risiko for osteoporose, og sørg for å spise en godt balansert kosthold og få nok mosjon for å forhindre denne tilstanden. Sett opp din arbeidsstasjon slik at du kan bruke de beste kroppen mekanikk som mulig.