Astelin bivirkninger

July 15

Astelin, som også er kjent som azelastin hydroklorid, er en nesespray som anvendes for å hindre symptomene som vanligvis er knyttet til en sesong allergi (slik som tett nese, rennende nese og / eller nysing). Denne sprayen er ansett for å være et antihistamin, fordi det hindrer en kjemisk (histamin) fra å utløse kroppens naturlige respons på et allergen.

gastrointestinal

Gastrointestinale bivirkninger forbundet med Astelin er vanligvis milde, men en person kan oppleve forstoppelse, diaré, betennelse i magen, kvalme, magesmerter og / eller oppkast.

nevrologisk

Astelin kan føre en person til å oppleve angst, svimmelhet, depresjon, depersonalisering (en sensasjon der en person føles som om han ser seg selv), tretthet, hodepine, nummenhet, søvnighet, søvnvansker og / eller rystelser.

åndedretts~~POS=TRUNC

Enkelte personer kan oppleve en brennende eller tørr følelse i nese eller hals, bronkitt, hoste, pustevansker, laryngitt, rennende eller tett nese, nysing passer, neseblod og / eller nese smerter etter bruk Astelin.

Sanser

Astelin kan føre til endringer i en persons syn, konjunktivitt, årsaken mat å smake bitter eller bare smakløs, rive, smerter i øyet og / eller smerter i området rundt øyet.

andre effekter

En person kan ha en allergisk reaksjon, endringer i appetitt (som kan føre til vektøkning), tørr munn, feber, økt blodtrykk og / eller muskelsmerter (vanligvis i torso, hender og / eller føtter) etter bruk Astelin .