Chinese Vegger & Nerve Damage

June 6

Chinese Vegger & Nerve Damage


Det rennende nese og sår hals du har hatt siden du flyttet kanskje ikke allergi, men en giftig reaksjon til veggene i hjemmet ditt. Problemer med gips produsert i Kina begynte dukker opp i 2008 og er kjent knyttet til mulige nevrologiske skader.

kinesisk Tørrvegg

Ifølge Herald-Tribune, ble mer enn 550.000 millioner pounds av gips importert til USA i 2006, de fleste som kom gjennom Florida, sentrum av epidemien.

svovel Gass

Testing viser at kinesiske gips inneholder spormengder av mange kjemikalier. Individuelt er de ikke i tilstrekkelige mengder til å være skadelig. Imidlertid forskere tror at kombinasjonen, spesielt svovel gasser, kan være årsaken til sykdommen i huseiere.

symptomer

Personer bosatt i infiserte boliger rapportere en rekke symptomer som hodepine, kortpustethet, astmaanfall, tette bihuler, sår hals, neseblødning og irritasjon i øynene.

nerve Damage

Noen leger mener at alle disse symptomene kan forklares med nevrogen inflammasjon på grunn av eksponering av svovelgasser. Trigeminusnerven, også kjent som den femte hjernenerve, stammer fra undersiden av hjernen og har terminalnerveender i nese og svelg.

Behandling

I 2009 Forbruker produsere Safety Commission anbefalte fjerning av mistanke gips. Alle symptomene opphører når emnet i ikke lenger er utsatt for.