Hva er Topp 10 Verste statene for allergi?

July 21
Hva er Topp 10 Verste statene for allergi?

Noen regioner i USA har flere allergener enn andre. Ifølge Asthmacapitals.com, mer enn 20 millioner amerikanske barn og voksne lever med astma, som vanlige allergener kan utløse angrep. Asthmacapitals.com bruker ressurser på å forske på de 10 beste byene i landet for astma allergener å hjelpe kommunene bedre luftkvaliteten for sine innbyggere.

Kentucky

Ifølge Pollentec.com, Lexington, Kentucky, spesielt hadde den høyeste frekvensen av pollen, med en score på 100. Wichita er en annen høytstående byen for vanlige allergener som muggsporer og luke pollen. Den verste tiden av året for allergier var vår og høst. Innbyggere i Kentucky har også den laveste utnyttelsesgraden for medisinsk behandling, så mange innbyggere med allergi eller astma er ofte ikke får oppmerksomhet og omsorg.

Carolinas

Raleigh-Durham og Greensboro er to beste byene i North Carolina for allergi. South Carolina følger bak, med Green være byen for tunge allergier. Begge landene har høye nivåer av gress, trær og ugress pollen. Beboere må giret opp i høst og våren for forebyggende helsetjenester for å hindre allergi angrep.

Tennessee

Knoxville og Chattanooga er høytstående byer i Tennessee for allergi. De vanligste lovbrytere er muggsporer, ugress og gress pollen. Våren er den verste tiden av året i Tennessee for allergener, til tross for at en gjennomsnittlig pollen teller, ifølge Pollentec.com.

Michigan / Wisconsin

Michigan og Wisconsin dele et høyt antall av ugress og pollen for fall allergier. I tillegg til pollen, ragweed og trær er vanlige allergener i Wisconsin. Madison, Wisconsin, har amaranth, pigweed og Tumbleweed som topp allergener. Groblad og nesle er topp allergener i Grand Rapids, Michigan.

Georgia

Glatte alm, skråstrek furu og glatt brome er topp allergener for delstaten Georgia. Ifølge MSN.com, kan mangelen på regn i Georgia være den viktigste grunnen til at årets allergi sesongen vil være harde for lider.

Virginia

Cedar, lønn og furu er de topp-ranking tre allergi for Virginia som fremgår av Dr. Lawrence Schwartz, sier Richmond Times Dispatch. Den lange snø sesongen forsinket allergi i 2010, og snaut nedbør har forårsaket allergi å nøle lenger enn normalt.

Arkansas / Missouri

På grunn av de høye plantesopptall i Arkansas, spesielt Little Rock, Arkansas rangert niende i landet for allergi i fjor, som det fremgår på Pollentec.com. Missouri beboere er plaget av høye sopptall i løpet av våren. Sen vår bringer landbruks støv over hele staten, rangert 10nde, og legger til allergen telling og byrden av beboerne.