Fysioterapi Strekker for Lower Back & amp; Gluteus Maximus

August 17
Fysioterapi Strekker for Lower Back & amp; Gluteus Maximus

Fysioterapi er et nødvendig inngrep for å rehabilitere de fleste skadene, inkludert de som påvirker musklene i korsryggen og gluteus maximus, som ligger bak hofteleddet. En fysioterapeut vil trolig anbefale å utføre en serie av tøyningsøvelser etter å ha fått en slik skade for å gjenopprette fleksibilitet og normale områder av bevegelse. Følg hennes råd nøye og konsultere legen din dersom du opplever noen tilbakeslag.

Husokkupasjon Nedre-Back Stretch

Den huk lavere tilbake strekningen er rettet mot erector spinae muskelgruppe og de dype ryggmuskulaturen på hver side av ryggraden som arbeider for å utvide og hyper-forlenge overkroppen. Stå en armlengdes avstand unna en midje-høy bar, deretter sitte på huk så langt som mulig, å nå frem og ta tak i baren. Slipp hodet mellom armene og krum rygg frem til du føler en mild strekk gjennom korsryggen. Hold denne posisjonen i 10 til 30 sekunder, slappe av kort og gjenta. Prøv å utdype strekningen litt med hver repetisjon.

Hånd Knee Rocking

Utfør hånd kneet rocking øvelse for å strekke lavere ryggmuskulaturen gjentatte ganger over samme periode som du holdt huk lavere tilbake strekk - 10 til 30 sekunder. Begynn på alle fire med hendene under skuldrene og knærne under hoftene. Sitt bakover, holde hendene på plass på gulvet, og bue ryggraden, bevege hodet mellom armene. Flytt torso mellom armene og ligge på magen med ryggraden buet i motsatt retning. Fortsett rock og tilbake for ønsket tidsperiode.

Standing glute Stretch

Den stående glute strekningen er en statisk hold øvelse som er rettet mot gluteus maximus, som sammen med hamstrings på baksiden av lårene, strekker hofteleddet. Stå med ryggen mot en vegg og føttene 6 til 12 inches bort fra basen. Løft skadet benet og bøy kneet, flytter den mot brystet. Trekk på forsiden av kneet med begge hender for å utdype strekningen, så hold i minst 10 sekunder. Gjenta øvelsen med ikke-skadde beinet for å fremme muskel balanse.

Sittende Glute Stretch

Den sittende glute stretch rettet gluteus maximus og de andre to setemusklene, gluteus medius og gluteus minimus. Skreve en flat benk, løfter den berørte foten, bøy kneet og utad rotere hoften, plassere utsiden av leggen på toppen av benken så nært som mulig til overkroppen. Bøye seg fremover i livet til du føler lys spenning gjennom setet og hold i 10 sekunder eller mer. Du kan også utføre strekningen dynamisk av rock forover og bakover over bøyde ben.