Best Foods for hypertensjon

March 8

Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, påvirker millioner av mennesker i USA, hvor det er anslått at en-i-fire mennesker lider av tilstanden. Hypertensjon kalles "silent killer" fordi folk er ofte uvitende om at de lider av asymptomatisk tilstand. Hvis ikke riktig behandlet, kan tilstanden føre til hjertesykdom og kan forkorte levetiden. Medisinering er vanligvis brukes til å behandle høyt blodtrykk; imidlertid forbruker riktig mat vil bidra til å kontrollere tilstanden.

hypertensjon

Hypertensjon er karakterisert ved kroppens behov for å pumpe store mengder blod gjennom blodårene for å få blod som strømmer i kroppen. Når hjertet pumper mer blod gjennom arteriene, de blir skadet. Overarbeidede arterier føre til utvikling av hjerte- og karsykdommer.

Det er ingen kjent kur for hypertensjon, men ved hjelp av reseptbelagte medisiner og gjøre sunne livsstilsvalg vil holde blodtrykket under kontroll.

Matvarer for å unngå

Sunn mat er en viktig komponent for å opprettholde kontroll over høyt blodtrykk. Høy-kalori diett som er høy i natrium, kolesterol og fett er skadelig for langsiktig helse. Derfor bør rask mat, salt snacks, prepackaged måltider og fettrike matvarer unngås eller spises med måte. Drikk alkohol med måte også.

kalium

Kalium-rik mat er viktig for å regulere natrium nivåer i kroppen. Dietter som inneholder mye kalium redusere sannsynligheten for å utvikle høyt blodtrykk. Kalium bør være naturlig avledet; unngå å bruke kosttilskudd. De beste kildene for kalium er fiken, aprikoser, rosiner, tørket blandet frukt, usaltet frø og nøtter, avokado, bananer, poteter og tomater.

magnesium

Magnesium-rik mat er også viktige i regulering av blodtrykket. Magnesium-rik mat inkluderer brokkoli, usaltet peanøtter, østers, soyamelk, spinat, hel-korn korn og hvete brød, svarte bønner og kamskjell. Magert kjøtt, skinn fjørfe og fisk er også gode kilder til magnesium. Ikke steke fisk eller fjærkre, og bruke salt-fri eller lav-natrium produkter for krydder.

Frukt og grønnsaker

Forbruker frukt og grønnsaker på en daglig basis bidrar til å regulere hypertensjon. Frisk frukt inneholder fersken, pærer, vannmelon, epler, plommer og ananas. Friske grønnsaker valg inkluderer asparges, kål, gulrøtter, blomkål, selleri, agurk, salat, løk, hvitløk og sopp.

I tillegg til å spise store mengder frukt og grønnsaker, er det viktig å drikke minst åtte, 8 oz. glass vann per dag.

Kosthold og mosjon

Opprettholde en sunn diett er viktig og bør brukes i forbindelse med en aktiv livsstil. Sørg for å trene minst tre ganger per uke for å regulere blodtrykket. Fysisk aktivitet bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og har en positiv effekt på blodtrykket. Riktig trening er også en fin måte å opprettholde kroppsvekt, noe som også bidrar til å opprettholde blodtrykket. Din nye kosthold vil forbedre energinivået som vil drivstoff din trening.

nyttige tips

Rådfør deg med helsepersonell for å hjelpe deg med å utvikle et sunt kosthold som vil bidra til å administrere høyt blodtrykk.

Følg kosten tilnærminger for å Stop Hypertension (DASH) kosthold.