Hvordan bruke Mederma

September 15

Mederma er en krem ​​som brukes til å redusere synligheten av arr. Ingenting kan slette et arr, men ved flittig å bruke Mederma for den foreskrevne mengde tid, vil arret bli mindre synlige. Avhengig av hvor gammel din arret er, må du bruke dette produktet i flere uker eller flere måneder. Følg instruksjonene nedenfor for å ha størst suksess i minske synligheten av arr med Mederma.

Bruksanvisning

1 Finn ut om arret er gammel eller ny. Nye arr svare bedre til å bruke Mederma og ikke trenger å ha programmer som er laget så lenge eksisterende arr gjør. Vent til såret har grodd over eller stingene er fjernet før du begynner å bruke Mederma.

2 Klem en liten mengde av Mederma ut av røret og gni den over arret i et meget tynt lag på morgenen.

3 Gjenta trinn to på dagen og på kvelden. Dette vil gi tre søknader per dag.

4 Gjenta trinn to og tre hver dag i åtte uker på nye arr. Påfør Mederma til nye strekkmerker som anvist som fremdeles er lys rosa eller brun.

5 Gjenta trinn to og daglig i tre til seks måneder på eksisterende arr. Strekkmerker at det har blitt satt, og ble blek vil ikke svare.

Hint

  • Barn, gravide, og voksne kan trygt bruke Mederma, men se etter tegn på sensitivitet.
  • Avbryt bruk og snakk med legen din dersom du merker en allergisk reaksjon som kløe, rødhet, hevelse eller arr misfarging.