Hvilke vannflasker er giftig?

September 8

Hvilke vannflasker er giftig?


Du er på farten og trenger forfriskninger, så du ta noen kule flaskevann. Det er praktisk og sunt, ikke sant? Vel, kanskje ikke. Kjenn fakta før du drikker.

Drikker Toksiner?

Bisfenol A (BPA) finnes i mange plastflasker. The Food and Drug Administration (FDA) sier det er trygt, men bemerker at mer testing bør gjennomføres på den kjemiske.

Risikoene

Vitenskapelige studier på dyr viser BPA fører til visse typer kreft og dårlig hjernens utvikling. Ingen menneskelige tester er utført, imidlertid, og mange forskere mener tidligere studier er feil.

unngå sykdom

Det er ingen uenighet plastflasker forårsake sykdom når bakterier vokser i åpne beholdere venstre unrefrigerated. Gjenbruk av plastflasker utsetter også mennesker til skadelige bakterier.

Har den BPA?

Plastflasker merket med resirkulerings # 3 eller 6 på bunnen inneholder BPA. Flasker med en # 7 kan eller ikke kan inneholde BPA, siden dette er en "catch all" mark som inkluderer produkter miksing ikke BPA plast sammen.

Alternatives

Gjenbruk aluminium flasker uten BPA spouts er gode alternativer til flaske drinker (Husk å rense i oppvaskmaskinen før hver bruk), som er et produkt som IceBox vann, som har en patentert tut som ikke tillater forurensninger som bakterier å gå i vannet etter at pakken er åpnet.