Hvordan selge en motorisert rullestol

February 12

Hvis du eller et familiemedlem ikke lenger trenger en motorisert rullestol, og det er fortsatt i god stand, er et godt alternativ til å selge enheten. Det er mange mennesker som har behov for en motorisert rullestol, men deres helseforsikring vil ikke betale for det for dem. Målet ditt er å finne de individer og finne en avtale.

Bruksanvisning

1 Klargjør motorisert rullestol for salg. Rengjør enheten, sørge for at alle funksjonene på rullestolen er i god stand og samle opp alle og tilbehør guidebøker som kommer med det hvis du fortsatt har dem.

2 Ta bilder av din motorisert rullestol. Bilder selge ting bedre enn annonser som ikke har bilder med dem. Dette tillater folk å se hva den motoriserte rullestolen ser ut og finner den beste mulige kjøperen til rullestolen din.

3 Lag en flyer med bildet av rullestolen, en kort beskrivelse av enheten, og telefonnummeret ditt. Post denne flyer i området legekontorer og eldresentre i ditt område. Dette er den beste måten å nå noen som trenger en motorisert rullestol. Husk at du er mest sannsynlig å finne en kjøper som trenger en slik scooter, men hvis forsikring vil ikke betale for en ny en for ham.

4 Legg inn annonse på Craigslist å selge scooter eller i ditt område avisen rubrikkannonser. Folk i markedet for å kjøpe en scooter vil trolig se på disse stedene.

5 Pris scooteren rett. Husk at grunnen til den primære potensielle kjøperen ikke har en scooter er fordi han ikke har råd til det på egen hånd, og hans forsikring vil ikke betale for det. Du må prisen din scooter lav nok til at du vil være i stand til å selge den, men høyt nok slik at du ikke shortchange selv.