Hva er reversible årsaker til demens?

April 6

Begrepet demens refererer til en gruppe av symptomer stedet for en bestemt sykdom. Disse symptomene er personlighetsforandring, nedsatt språk, hukommelsestap og forvirring. Noen ganger er årsaken til demens er reversibel.

medisinering

Enkelte medisiner kan gi symptomer som etterligner demens. Dette er den mest vanlige form for reversibel demens. Det er viktig å ha en medisinsk faglig vurdering alle aktuelle medisiner for å fastslå den eksakte årsaken til demens.

Ernæring

Mangel på vitaminer så som tiamin, B6 og B12, sammen med alvorlig dehydrering, kan føre til demens. Laboratorieprøver kan diagnostisere denne tilstanden. Inntak av riktig væske og vitaminer kan hjelpe korrigere denne tilstanden.

Forgiftning

Eksponering for tungmetaller og sprøytemidler kan føre til demens symptomer. Disse symptomene omvendt etter at behandlingen er gitt eller eksponering er avsluttet.

Narkotika / alkohol

Alvorlig narkotika og alkoholmisbruk er en årsak til reversibel demens. Symptomer vises inkluderer de av ernæringsmessige mangler og forgiftninger.

Infeksjoner / immune sykdommer

Infeksjoner og immunologiske sykdommer kan skape reversibel demens. Dette inkluderer ubehandlet syfilis, hjernehinnebetennelse, hjernebetennelse, Lyme sykdom, leukemi og multippel sklerose. Når infeksjonen eller immun lidelse er riktig behandlet, avslutter demens.

Anoksi / Hypoksi

Anoksi, noen ganger kalt hypoksi, er en tilstand forårsaket av mangel på oksygen for å organ vev. Årsaker inkluderer hjerteinfarkt, kullosforgiftning, kvelning, høydesyke og et overskudd av anestesi. Utvinning fra demenssymptomene er avhengig av alvorlighetsgraden av forgiftning.