Hvordan å akseptere deg selv for den du er

January 15

Hvert enkelt menneske på jorden er unik i personlighet, utseende, alder, vekt og høyde. All karakter og fysiologiske egenskaper kommer fra dine biologiske foreldre og forfedre. Du kan ikke endre det faktum, og det er alt ned til genetikk om hvem du er og hva du vil bli. Alle må lære å akseptere seg selv og elske seg selv for hvem de er og å være stolte av sin kulturarv. Akseptere deg selv er det første skrittet til å elske deg selv.

Bruksanvisning

1 Lære å akseptere deg selv for den du er kan være vanskelig for noen mennesker. Se i speilet og i stedet for å finne feil med bildet reflekteres, se på det og akseptere det som er der. Bildet er ditt bilde og tilhører du bare. Ingen andre steder i verden er det samme, og du må være stolt av hvem du er.

2 Se på hver av dine kroppsdeler og jeg aksepterer hver del. Se på dine føtter og ben og aksepterer dem. Se på overkroppen og jeg aksepterer overkroppen. Se på armene og brystet og aksepterer dem. Se på ansiktet og håret og jeg aksepterer funksjoner og håret. Ingen andre har disse funksjonene; du er unik og vakker.

3 Tenk på hva slags personlighet du har og godta din personlighet. Det er unikt til deg bare. Du er unik, og du er vakker på alle måter. Aksepter deg selv for den du er og hva du er og den lyse fremtid som ligger foran deg fordi du er unik og bare du har den fantastiske kvaliteter du har. Vær stolt av hvem du er og holde hodet høyt, for det er bare en "du". Være stolt av hvem du er. Aksepter deg selv som en helhet perfekt vesen og elske deg selv.

4 Gjør noe hver dag for å holde fokus, holde fokus og jordet. Husk med aksept kommer kjærlighet og du elsker deg selv nå. Du er en perfekt vesen.