Øvelser for Leg hevelse

June 18

Hevelse i bena oppstår når små blodkar lekke væske til omkringliggende vev og er forårsaket av sittende eller stående for lenge, dårlig sirkulasjon eller ved medisinske tilstander som hjertesvikt og kreft. Utføre leg øvelser som fot utvidelser, tå reiser og ben spark kan forhindre eller redusere ødem.

Foot Extensions

Utføre fot extensions kan bidra til å avlaste hevelse i bena og kan gjøres på en av to måter. En måte å gjøre foten extensions er å sitte på kanten av en stol med bena utvidet rett ut foran deg, hæler hviler på gulvet og tærne peker mot taket. Sakte senke tærne før de peker bort fra deg. En annen måte å utføre foten extensions er å sitte på gulvet, bena rett ut foran deg, og bøy tærne ut og tilbake opp til taket. Utfør fot extensions minst to ganger om dagen i 5 til 10 minutter hver gang.

toe Hever

Toe reiser hjelpe strekke leggen og øke blodsirkulasjonen. Utfør denne øvelsen ved å stå med føttene flatt på gulvet. Løft opp på tærne og deretter bringe hælene ned igjen til gulvet, og pass på at hælene ikke berøre gulvet. Gjenta. Har tre repetisjoner av ti, og gradvis øke repetisjoner som du blir vant til øvelsen.

leg Kicks

Leg spark også bidra til å bekjempe etappe hevelse ved å øke blodsirkulasjonen og også hjelpe væske beveger seg gjennom kroppen. For å utføre leg spark, stå opp med føttene flatt på gulvet. Plasser hendene på hoftene eller hvile dem ved din side. Kick høyre ben ut og deretter venstre ben. Kick sakte først, og deretter plukke opp tempoet når du blir vant til å gjøre ben spark. Leg spark er en flott cardio trening som får opp pulsen. Utfør leg spark minst en gang om dagen i 5 til 10 minutter.