Utvinning fra skulder Separasjon Surgery

February 26

Utvinning fra skulder Separasjon Surgery


Ifølge Mayo Clinic, oppstår en skulder separasjon når leddbånd som festes til krysset mellom kragebein (krageben) og toppen av skulderbladet (scapula) bli skadet. En separasjon er vanligvis et resultat av plutselige støt eller et fall mens armen er i en helt ut overhead posisjon.

betraktninger

Kirurgi for en atskilt skulder blir nødvendig når hvile, immobilisering og fysioterapi ikke vil rehabilitere skaden.

Gjenoppretting

Overvåking pasienten på sykehuset etter operasjonen for overflødig blødning, tegn på infeksjon, og uutholdelig smerte kan være nødvendig. Legen kan bestille en morfinpumpe slik at pasienten kan styre sin egen smerte medisinering ved å trykke på en knapp. Kontrollere smerte er avgjørende for healing og er lettere å behandle ved utbruddet i stedet for å vente til det blir for intens å tolerere.

Utslipp

Utslipp vil ikke skje før pasienten er stabil og smerte kan kontrolleres av reseptbelagte medisiner. Som smertene avtar, vil legen redusere reseptbelagte medisiner og anbefaler over disk smertestillende medikamenter.

Helbredelse

Etter kirurgens postoperativ omsorg instruksjon er viktig å helbredelse. Det er et akronym RICE (resten, is, kompresjon, og elevasjon) som blir brukt etter traume, slik som skader og kirurgi. Det er viktig å ta seg tid til å RICE mens utvinne.

Potensielle

Vier oppmerksomhet til å utføre alle strekninger og øvelser fastsatt av fysioterapeut under rehabilitering er nøkkelen til en vellykket operasjon og gjenvinne fullt smerte fri bruk av skulderen.