Hvordan få minimal invasiv GERD Surgery

August 17

Mange mennesker lider av GERD, vedvarende acid reflux som halsbrann og dårlig fordøyelse oppstår mer enn to ganger i uken. Noen ganger livsstil og kosthold endringer anbefalt av leger er for vanskelig eller ikke fungerer, og noen ganger foreskrevet medisin er ineffektiv eller for dyrt. Hva kan du gjøre? Når legen har uttømt de vanligste metodene for å håndtere GERD, kan det være lurt å spørre om GERD kirurgi før komplikasjoner som skadet slimhinnen i spiserøret, innsnevring av spiserøret, blødende magesår, eller esophageal kreft oppstår.

Bruksanvisning

Hvordan få minimal invasiv GERD Surgery

1 Spør om standard kirurgisk behandling for GERD, Nissen fundoplication kan gjøres ved hjelp av en laparoscope. I fundoplication, er den øvre delen av magen pakket rundt den nedre esophageal sphincter å styrke den, hindre acid reflux, og reparere hiatal brokk. Hvis en laparoscope er satt inn i små snitt i magen, kan du få de samme resultatene med en mye raskere utvinning tid.

2 La sykehuset i en til tre dager, og gå tilbake til arbeidet i to til tre uker etter å ha erfarne kirurger gjøre laparoskopisk fundoplication, som er trygt og effektivt for folk i alle aldre, inkludert spedbarn.

3 Spør om en invasiv kirurgisk prosedyre kalt Stretta system, som bruker elektroder til å lage små brannskader på nedre esophageal sphincter. Når brannskader helbrede, styrker arrvev muskelen slik at den ikke holde åpent for å la magesyre å gå inn i spiserøret.

4 Tenk på Bard EndoCinch system som setter masker i nedre esophageal sphincter. Utføres med et endoskop, gjør dette folder som styrker muskler.

5 Be om nVil Plicator, en annen ikke-invasiv kirurgisk metode som bruker et endoskop å sy folder inn i den nedre esophageal sphincter muskel for å hindre acid reflux oppstår.

Hint

  • Prøve kosthold og livsstil endringer før du spør om kirurgi. Det kan være alt du trenger.
  • Husk at alle kirurgiske prosedyrer bære noen risiko. Be legen om å gå over risiko og nytte av kirurgi.