Har Beslag forårsake hjerneskade?

March 20

Beslag klassifiseres som unormal elektrisk aktivitet i hjernen. Beslag komme plutselig og kan variere fra noen minutter til vanligvis ikke lenger enn 15 minutter. Mens tidligere hjerneskade kan være årsaken til et anfall, kan et anfall i seg selv skade hjernen hvis det er alvorlig. Hjerneskade kan også komme fra en pasient som faller under et anfall, og - mens mer sjeldne - påfølgende anfall kan utløse unormal hjerneaktivitet som skader hjernen.

årsaker

Skader i hjernen er mer sannsynlig å være årsaken til beslaget, snarere enn resultatet.
Preexisting hjernen forhold kan ofte føre til beslag. Disse faktorene hjerne forholdene omfatter defekter fra fødsel som medfødte hjerneskader, forringelse som degenerative hjernesykdommer eller infeksjoner som hjerne abscess, meningitt, encefalitt, nevro og AIDS. Hos spedbarn, kan fenylketonuri utløse et anfall. Svulster, både godartede og ondartede kan forårsake anfall. Skade på hjernen gjennom hjerneskader, traumatisk hjerneskade eller hjerneslag kan også forårsake anfall.

Enkelte legemidler kan føre til en pågripelse, da kan det plutselig stopp av tung drikking. Unormale nivåer av natrium og glukose, som regulerer aktivitet i hjernen, kan være en årsak til beslag. I tillegg kan nyre- eller leversvikt også resultere i anfall.

symptomer

Noen mennesker gjenkjenner et anfall av sensing en bitter eller metallisk smak i munnen. Mentalt, kan folk merke en endring i bevissthet, endring i følelser, endring i følelsen av en persons hud og endring i synet. Fysisk, kan en person miste muskelkontroll - faller brått, rykninger og andre plutselige muskelbevegelser eller følelse muskelspenninger og strammer under et anfall. Disse symptomene er forbigående og forsvinner vanligvis når anfallet er over.

Skader

En hjerne lesjon kan ofte være årsaken til et anfall. Det er imidlertid mulig for beslaget seg å føre til hjerneskade. Hvis en person faller under et anfall, kan hun opprettholde en skade i hodet. Selv om det ikke er noen brudd i skallen, kan det bli skadet hjerne. Hvis effekten er stor nok, kan en person falle i koma.

Mens mindre sannsynlig, langvarig anfall eller to anfall i løpet av kort tid med hverandre kan permanent skade hjernen. Den potensielle hjerneskade fra påfølgende beslag er på grunn av den store mengden av elektrisk abnormitet, noe som kan forstyrre normal cellefunksjon. Innen et par minutter av celle avbrudd, kan hjernecellene dør. Tegn på potensiell hjerneskade som forvirring, sløvhet, hukommelsesproblemer, koma eller en videreføring av anfalls symptomer.