Hip og Rumpe Pain

July 10

Mange mennesker opplever hofte og rumpe smerter, som kan være ødeleggende og vanskelig å behandle. Piriformis syndrom er ofte årsaken til denne typen hip og rumpe smerte.

Identifikasjon

Piriformis syndrom forårsaker smerte i sentrum av baken som stråler ned på baksiden av leggen. Piriformis muskelen går fra sacrum til den ytre hoftebenet.

Teorier / Spekulasjoner

Piriformis muskelen kan lide skade som følge av gjentatt bruk. Denne typen skader er kjent som en RMI, eller repeterende bruk skader.

symptomer

Piriformis syndrom symptomer inkluderer tetthet av muskler rundt hoftebenet som forårsaker smerter i dette området; smerte i midten av baken, spesielt når direkte trykket er brukt; og isjias, som er smerte som stråler ned på baksiden av benet og inn i den nedre del av leggen.

Behandling

Hvile er en av de beste tingene for piriformis syndrom, siden dette er typisk et overforbruk skade. Massasje, fysioterapi og is er andre behandlingsalternativer.

betraktninger

Pasienter kan velge å ha kirurgi for å løsne piriformis muskel sene. Denne operasjonen er generelt ansett som en siste utvei når andre behandlingsalternativer er oppbrukt.