Hvordan få Medicare å betale for Lap-Band Surgery

October 28

Lap-band kirurgi er en type overvekts prosedyre som innebærer å binde av en del av magen for å lette vekttap. Prosedyren fungerer ved kunstig å begrense mengden mat som kan brukes til enhver tid, nesten som garanterer vekttap. Men som med alle medisinske prosedyre, kan kostnadene overskride budsjettet for mange enkeltpersoner som ellers kan være til nytte. Som 15. februar 2006 er Medicare ett alternativ som kan brukes til å dekke kostnadene for lap-band kirurgi.

Bruksanvisning

1 Finn ut om du er kvalifisert for Medicare. Medicare er vanligvis bare tilgjengelig for personer som er over 65 år, under 65 med funksjonshemminger (i henhold til informasjon fra "Consumer Guide to Lap Band Surgery," sykelig fedme er ofte betraktet som en funksjonshemming under Social Security Act) eller lidelse fra den siste fasen av nyre (nyre) svikt.

2 faller inn i kategorien av individer for hvem lap-band kirurgi er en medisinsk nødvendighet. Disse inkluderer mennesker med en kroppsmasseindeks (BMI) som er større enn 35, de som lider av minst en annen fedme-relatert sykdom (slik som diabetes eller hypertensjon), og de som har vært mislykket i å miste vekt på annen måte.

3 Finn en Medicare leverandør til å utføre operasjonen. Bare sykehus og kirurger som er Medicare leverandører er autorisert til å utføre Medicare-dekket lap-band kirurgi, så sørg for å spørre hvis du er usikker. En liste over godkjente bariatrisk kirurgi klinikker er knyttet nedenfor, så sjekk for den som er nærmest ditt område.