Hva er fordelene med farmasøytiske selskaper?

May 13

Hva er fordelene med farmasøytiske selskaper?


Legemiddelindustrien er en av de mest lønnsomme næringene i verden. Det er vellykket som folk over hele kloden etterspørselen legemidler for helsevesenet. Farmasøytiske selskaper å investere milliarder av dollar for markedsføring sine produkter. De produserer grunnleggende helseprodukter, instrumenter som brukes i sykehus og andre relaterte produkter. Legemiddelindustrien innebærer tunge investeringer i varige driftsmidler og trenger betydelig satsing på forskning. Næringen har vokst til en over gjennomsnittlig rente historisk og forventes å gi gode resultater fremover.

farmasøytiske Innovations

På grunn av farmasøytiske nyvinninger mange medisinske forhold er behandlet ved hjelp av narkotika, i stedet for kompliserte operasjoner. For eksempel ryggsmerter er nå behandlet med medikamenter i stedet for kirurgi. Forskere behandler hjertebypass uten kirurgi ved hjelp av protokollen av narkotika i fire til åtte uker. Disse nyvinningene gir pasientens nytt håp for en bedre og sunnere livsstil. Narkotika er godkjent etter år med testing og kliniske studier.

bedre Vaksiner

Farmasøytiske selskaper er produksjon vaksiner for å hindre enkeltpersoner fra fanger sykdommer og å styrke sitt immunforsvar. De aktiverer og øke effektiviteten av det humane immunsystemet for å bidra til å forebygge infeksjoner. Disse forebyggende tiltakene er lavt priset, stadig effektiv og lett å oppbevare. Disse vaksinene kan gjennomføres og transporteres fra ett sted til et annet med letthet.

Billigere Health Care

På grunn av produksjon av bedre medisin, konkurransepress og statlige reguleringer, kan kostnadene for helsetjenester bli kontrollert og redusert. Den økte tilgjengeligheten av generiske legemidler bidrar til å bidra til billigere helsetjenester for pasientene.

Forskning og utvikling

Farmasøytiske selskaper gjør medikamenter ved hjelp av proteiner, enzymer og kompleksforbindelser for å behandle forskjellige sykdommer. Forskning og utvikling av farmasøytiske selskaper letter oppdagelsen av behandlinger for mer avanserte medisiner. Ifølge PHRMA, gjør bare én av 10.000 medisiner forsket av amerikanske forskningsbaserte legemiddelfirmaer det gjennom forskning og utvikling rørledning og er godkjent for pasienten bruk av USA Food and Drug Administration.

bedre kommunikasjon

Farmasøytiske selskaper blir stadig mer sofistikerte i å kommunisere med forbrukerne gjennom media og internett. Oppslagstavler, chatterom og nettsteder blir viktig måte verktøy for å informere pasienter om nye legemidler, medisin og behandlinger mer effektivt. De utdanner uvitende enkeltpersoner om riktig og rettidig bruk av narkotika.

Gratis Medisin for fattige land

Medisinene er produsert av farmasøytiske selskapene er en klar fordel for den tredje verden. Medisiner er ofte donert til utviklingsland et par måneder før de utløper. The Seattle Times sier at to milliarder mennesker i verden mangler fortsatt tilgang til livsviktige medisiner. Europeiske så vel som amerikanske selskaper gjør medisiner tilgjengelig for utviklingsland til lavere priser.

Økning i Age Forventet og færre barnedødsfall

Narkotika er en viktig del av helsevesenet. Bedre medikamenter øker forventet levealder og lavere spedbarnsdødelighet enormt. Den manglende evne og utilgjengelighet å nærme seg disse stoffene gjør vondt utviklingslandene. Ifølge NOVA, forventet levealder i utviklingslandene er fortsatt mye lavere i forhold til den utviklede verden.