Nikotin Detox Diet

July 5

Nikotin Detox Diet


Lyst til å slutte å røyke? God idé. Resultatet er en sunnere kropp, men forberede deg for noen ubehagelige abstinenssymptomer som cravings, spenning, irritabilitet, konsentrasjonsvansker, hodepine og vektøkning. En detox diett kan bidra til å lette ubehag av nikotin tilbaketrekning.

Toksiner og Nikotin

Sigaretter inneholder en dødelig kombinasjon av kjemikalier, inkludert nikotin, karbonmonoksyd, hydrogencyanid, og oksyder av nitrogen og svovel. Nikotin er et psyko alkaloid som er mer vanedannende enn kokain eller alkohol. Det tar 72 timer for nikotin for å spre i blodet når du slutte å røyke. Gi kroppen et kick-start ved å følge en rensende regime som kan øke hastigheten eliminering av giftstoffer bygget opp fra røyking.

I det øyeblikket du slutte å røyke, begynne å drikke rikelig med vann i løpet av dagen for å skylle ut systemet. Legg antioksidanter til et daglig program av vitamintilskudd. Dette vil bidra til å lette avgiftning symptomer og lavere toksisitet nivåer i blodet.

The Diet

Start morgenen ved å drikke et glass lunkent vann med fersk sitronsaft. Den økte galle flyte forårsaket av sitronsaft vil hjelpe leveren bryter ned overflødig fett og giftstoffer. Senere på dagen, bør en dråpe klorofyll (tilgjengelig på en lokal helsekost butikk) i et glass vann bidra til å forbedre produksjonen av røde blodlegemer og økte samtidig energinivå.
Spis mer frisk frukt og grønnsaker. Den ekstra fiber vil hjelpe i eliminering av overflødig giftstoffer som har akkumulert i organer. Du kan også legge til bakken linfrø og havrekli til morgenen frokostblanding for ekstra fiber.

Ifølge Detox Diet, sier balansert, fiber-rik diett vil øke blod og vev alkalitet, noe som vil bidra til å redusere nikotin suget (se Ressurser). I tillegg spiser levervennlige matvarer som gulrøtter, selleri, sitroner og rødbeter, og bruke krydder som gurkemeie, spisskummen, karri, og rosmarin. Begrens meieriprodukter og kutte ut matvarer som inneholder MSG, raffinert sukker, hvete, sjokolade, koffein og alkohol for et par uker for å gi systemet en sjanse til å rense og stabilisere seg. Korn som rug, bygg, havre, brun ris og quinoa er sunne alternativer til hvete.

En ting til

Gjør moderat trening en del av din daglige rutine. Ta dype, rensing breaths oksygene blod. Hold en daglig journal for et par uker å registrere forbedring i utholdenhet og puste.