Hvordan arbeide med autistiske barn

December 3

Hvordan arbeide med autistiske barn


The Autism Society definerer autisme som en kompleks utviklingen funksjonshemming som kommer fra en nevrologisk sykdom i hjernen. Det vises vanligvis i barn rundt alder 2. autisme er økende i vårt samfunn med en hastighet på 10 til 17 prosent, Center for Disease Control rapportert i 2007. Som autisme fortsetter å bli mer utbredt, som arbeider med barn i hjemmet og på skolen blir et presserende behov. Autistiske barn reagerer forskjellig på stimuli i motsetning til barn uten autisme. Barn med autisme nytte av familiemedlemmer og lærere som vet hvordan man skal arbeide og undervise dem.

Bruksanvisning

1 gripe så tidlig som mulig i en autistisk barns liv. Tidlig intervensjon innebærer å diagnostisere og hjelpe et barn med en autisme lidelse fra fødsel til rundt år 3. Hjernen til svært små barn er mest mottagelig for å endre og vil lettere akseptabel atferd og ny kunnskap.

2 Lær autistiske barn i en strukturert setting. Temple Grandin, professor ved Colorado State University som er autistisk seg selv, mener at barn, selv i svært ung alder, må ha større del av en uke strukturert. Hun antyder at strukturert undervisning hjelper et barn med autisme opphold "koblet" med verden.

Strukturert undervisning innebærer en fysisk miljø, visuell trening og stimulering og et rigid undervisningsplanene. Denne typen undervisning hjelper autistiske barn fokusere på verden rundt dem, og for å forstå og behandle ulike stimulering gitt til dem.

3 Forenkle instruksjoner for en autistisk barn. Å se en voksen utfører en enkel aktivitet som å pusse tennene, og deretter kopiere den samme ferdighet krever kommer noe naturlig for et barn uten funksjonshemming. Autistiske barn trenger instruksjoner brutt ned ytterligere å oppmuntre forståelse. Bryt ned grunnleggende oppgaver i håndterbare instruksjoner. For eksempel, åpne skuffen og finne tannbørsten vil være første skritt. Å få tannkrem er den andre. Fortsett på med et sammenbrudd, og gjenta instruksjoner ofte til barnet griper konsept eller dyktighet.

4 Limit distraksjoner. Autistiske barn ofte reagerer negativt på høye eller sterke lyder. En del av et strukturert læringsmiljø begrenser distrahert av støy eller for mange bilder. Sakte hjelpe autistiske barn cooe med harde stimulering av opptak høye lyder på en kassettspiller og spille dem tilbake flere ganger på enkelte tider av døgnet. Ikke tving harde stimulering på en urolig barn. Bring it on gradvis.