Har Medicaid Cover Tubal Tilbakeføring?

November 30

Har Medicaid Cover Tubal Tilbakeføring?


Tubal ligation er elektiv kirurgi utført for å sterilisere en kvinne. Egglederne er forseglet slik at hun ikke kan bli gravid. Tilbakeføring av denne operasjonen er mulig for noen kvinner som ønsker å bli gravid senere. Medicaid dekker ikke denne operasjonen som det er valgfag og ikke medisinsk nødvendig. Studier viser 6 prosent av tubeligatur mottakere senere angre operasjonen, slik at de fleste pasienter er fornøyd med prosedyren.

Historie

Medicaid ble tilgjengelig som en del av Social Security Act of 1965. Den ble opprettet for å hjelpe lav inntekt borgere råd til helsetjenester. Medisinsk behov er et annet krav om Medicaid.

Betydning

Tubal reversering er en større operasjon. Tubeligatur selv anbefales kun for kvinner som er sikker på at de ikke ønsker å bli gravid i fremtiden. Mange pasienter blir tilbudt in vitro fertilisering i stedet for å gjennomgå kirurgi for tubal reversering. Medicaid betaler ikke for disse prosedyrene som de ikke er medisinsk nødvendig.

Funksjon

Den opprinnelige prosedyren for tubeligatur innebærer tetting egglederne enten ved cauterization eller med et lite klipp. Dette hindrer egget i å reise til livmoren for å bli befruktet. Mange kvinner har denne prosedyren etter at de levere en baby. Det innebærer små snitt på magen og kan utføres på poliklinisk basis. Tubal ligation reversering er mer alvorlig og krever anestesi. I noen tilfeller kan en kvinne gifter seg og hun og hennes nye ektefellen ønsker å ha et barn. Det er ikke alltid mulig for egglederne skal koples. Farene ved enhver større kirurgi, for eksempel blødning og infeksjon, er også til stede.

betraktninger

Pasienter bør vurdere risikoen og kostnaden av tubal reversering nøye. For hver 100 pasienter som gjennomgår denne fremgangsmåten, 50 og 80 er i stand til å tenke i fremtiden. Arrdannelse kan eksistere fra den opprinnelige ligering og graviditet kan ikke være mulig. De rikspolitiske retningslinjene fra Department of Health and Human Services i forhold til Medicaid sier at "ingen fordeler er gitt under denne planen for følgende: ... utgifter etter den første diagnosen for infertilitet og komplikasjoner, inkludert men ikke begrenset til. .. reversering av steriliseringsprosedyrer. "

Misforståelse

Det er en vanlig misforståelse at Medicaid vil betale for tubal reversering om kvinnene bestemmer seg for å få barn på et senere tidspunkt. Siden Medicaid vurderer en tubal reversering en elektiv kirurgi og vil ikke dekke kostnadene, er det viktig at en kvinne forstår at potensialet for reversering av en tubal ligation vil avhenge av hennes evne til å dekke kostnadene ved andre midler.