Raskeste måten å miste vekt naturlig

March 29

Det finnes mange dietter planer, kosttilskudd og "mirakler" på markedet som lover dramatiske vekttap. De som bruker kunstige midler for å hjelpe deg å miste vekt vil vanligvis ikke ha en langsiktig effekt. Ved å spise sunn mat, trene og ta skritt for å redusere stress du kan miste vekt naturlig.

Spis sunn mat

Eliminer fett og tomme karbohydrater fra kosten. Det første skrittet for å eliminere fett er å kutte ut det meste av rødt kjøtt og erstatte den med hvitt kjøtt kylling og fisk. Sørg for å spise rikelig med friske grønnsaker og frukt. Av de to, friske grønnsaker - i motsetning til de i en boks - vil hjelpe kroppen din tur mat til rentbrennende drivstoff. Også holde seg borte fra brus og andre kullsyreholdige drikker og erstatte dem med vann og fruktjuice. Spis hyppige, små måltider i motsetning til tre store måltider hver dag.

Trening

En kombinasjon av kardiovaskulær trening og styrketrening vil hjelpe kroppen din forbrenner kalorier, komme i bedre form og gå ned i vekt. Mest kardiovaskulære øvelser inkluderer løping, gåing, sykling og svømming. Hvis du ikke klarer å starte et program, starte med å gå. Du kan gå eller kjøre i nabolaget ditt, en skog bevare eller løpebane på den lokale videregående skole eller høyskole. Løfte vekter vil også hjelpe deg å forbrenne kalorier. En av de beste øvelsene for å få styrke i overkroppen er benkpress. Hvis du gjør dette med frie vekter, bruker du en spotter for å hjelpe deg tilbake vekten til stativet når du er ferdig med øvelsen. Start med en lett vekt, for å få følelsen for det, og og plasser den i skulderhøyde. Trykk vekten opp til armene er rette. Returnere det til utgangsposisjon og løft vekten 10 ganger før du tar en 30-sekunders pause og gjøre det igjen. Legg vekt som du kan håndtere mer.

Stress reduksjon

Ta minst to stressreduksjon pauser hver dag. Stress reduksjonsgir inkluderer yoga, tai chi, meditasjon, lytte til musikk og sitter med øynene lukket og puster dypt. Eller bare sitte ved skrivebordet med øynene lukket. Tenk på et visst punkt i livet ditt når du var lykkelig og fredelig og bringe tilbake minnene. Gjør dette i fem minutter.