Naturlig Pinworm Treatment

August 13

Pinworms er roundworm parasitter som er avhengige av menneskekroppen som en vert for å overleve. Du kan få pinworms etter inntak av infisert mat eller via uvaskede hender. Pinworms legge små egg inne i kroppen som senere klekkes, vokse og formere seg. Disse ormene vil bevege seg gjennom fordøyelseskanalen og legger egg i anal området. Symptomer inkluderer kløe i skjeden eller anal området, søvnforstyrrelser og gastrointestinal opprørt. Heldigvis er det noen urte behandling for tilstanden.

Hvitløk

Hvitløk, en urt av løk familien, kan brukes til å behandle pinworm infeksjoner. Hvitløk har naturlige antiseptiske, soppdrepende og antibakterielle stoffer. Hvitløk fungerer godt som et Barnemark forsvar fordi den inneholder allicin; denne ingrediensen fungerer i å ødelegge roundworm angrep. Du kan konsumere hvitløk som et supplement til mat ved å spise to til 4g av fersk hvitløk daglig: hver hvitløksfedd, når hakket, tilsvarer 1G. Du kan også spise hvitløk i kapselform ved å ta 200 mg tre ganger om dagen for å lindre pinworm forhold. Husk at forbruker store mengder hvitløk kan forårsake gastrointestinale uro hos noen mennesker.

Quassia

Quassia, som finnes i form av flis eller spon, er en urt som fungerer godt som et forsvar for pinworms, og urten øker også appetitten. Du kan lage en infusjon av Quassia av soaking 12g av spon i 12 timer i en halvliter kaldt vann. Etter bløtlegging, sil blandingen og forbruker 1 oz. av blandingen tre ganger om dagen. Siden Quassia har en bitter smak, kan du også blande det i ingefær te å gjøre det mer spiselig; bruke en til to droppersful av Quassia skjær til en kopp ingefær te. Du bør ikke spise mer enn en til 2g Quassia en dag. Gravide kvinner bør avstå fra å bruke dette midlet, fordi effektene på fosteret ikke er fastsatt.

Rue

Rue inneholder rutin, som bidrar til å undertrykke orm infeksjoner. Rue er avledet fra Ruta; Det er et flavonoid som kan være giftig for dyr og / eller mennesker i store doser. Denne urten har en bitter smak; du kan konsumere skjær ved å legge til 1 til 2 droppersful til en kopp vann. Konsumere dette to til tre ganger daglig for å administrere pinworm infeksjoner. Denne urten kan opprørt magen, og det kan øke følsomheten for sollys. Denne urten er ikke anbefalt for gravide kvinner, siden det stimulerer livmoren. Det er heller ikke anbefalt for de med nyreproblemer.

malurt

Malurt er en utmerket urt for fordøyelses plager; denne urten bidrar til å forbedre appetitten, stimulerer mage galle, og er et effektivt middel mot pinworms. Du kan lage en te ut av malurt ved brygging 1 oz. av urten i 10 oz. varmt vann i 15 minutter. Sil blandingen og forbruker ½ kopp før hvert måltid tre ganger daglig. Det rette skal ikke brukes av gravide eller ammende kvinner, og du bør ikke forbruke mer enn 1 ½ gram av malurt to til tre ganger om dagen for å unngå toksisitet.