Diet for prostatakreft stråling

February 11

Diet for prostatakreft stråling


Prostatakreft er den vanligste kreftformen blant menn i USA. Faktisk, av seks menn i USA, anslår American Cancer Society at man skal utvikle denne typen kreft. En av de mest vanlige behandlinger for kreft - inkludert prostata kreft - er strålebehandling. Slik behandling kan bli hjulpet langs når pasienten konsekvent holder seg til et balansert kosthold, spise rikelig med frukt, grønnsaker og sunne korn, bønner og nøtter, mens du unngår fett, skadelige drikkevarer og for mye sukker eller melkeprodukter.

Korn, bønner, nøtter

For de som skal gjennom strålebehandling for prostatakreft, er ris sterkt anbefalt --- spesielt brun ris. Inkludering av andre korn i kostholdet, som hirse, bokhvete og amaranth, kan også være fordelaktig. Nyre bønner og Pinto bønner er stor, også, som er linser, kikerter, og mungbønner. Eventuelle nøtter eller frø (minus salt) anbefales også --- men prøv å unngå peanøtter og peanøttsmør.

Grønnsaker, frukt

Alle slags frukt, enten frosset og tint eller frisk fra anlegget, er anbefalt for de som går gjennom strålebehandling for prostatakreft. Som for grønnsaker, vil alle friske grønnsaker gjør. Men noen grønnsaker regnet litt mer effektive i å holde opp din helse. Disse sistnevnte inkluderer brokkoli og brokkoli spirer, rødbeter, røde og grønne grønnsaker, artisjokker, blomkål, og spesielt hvitløk.

Fett, Drikke

Fet mat er åpenbart ute når det gjelder å opprettholde et sunt kosthold under prostatakreft strålebehandling. Så er for junk food, i noen mengde. Som regel også, unngå kaffe, andre koffeinholdige drikker, og spesielt alkohol.

Sukker

Alt som inneholder sukker (se på ingrediensene for mais sirup, dekstrose, sukrose, eller brunt sukker) er vanligvis ikke en god idé mens gjennomgår strålebehandling --- og det inkluderer kunstige søtstoffer. Unngå melkeprodukter som regel inkludert melk, fløte ost, rømme, smør og yoghurt. Korn som inneholder gluten, inkludert hvete, bygg og rug, bør også unngås. Den grunnleggende regelen når det kommer til strålebehandling - unngå de åpenbart usunne ting, og holde det hele balansert.