Hvordan endre datoinnstillinger i en Bayer Glucometer

April 6

Blodsukkermetre, eller blodsukkermålere, er bærbare og effektive enheter designet for å hjelpe diabetikere å overvåke deres blod-sukker nivåer i løpet av dagen. Bayer glukosemåler kommer i to stiler: Contour og Breeze 2. Fordi produsenten designet målerne selvstendig, du bruker en annen installasjonsprosessen for hver. Konseptet er like, men gjør det enkelt for deg å endre datoen på en Bayer glukosemåler.

Bruksanvisning

Hvordan endre datoinnstillinger i en Bayer Glucometer

1 Vet du hvilken stil glukosemåler du har. Contour meter har et stort display for enkel lesing. Det krever ikke koding, noe som gjør det enkelt instrument å bruke. Å arbeide innstillingene for Breeze 2, må du åpne knappen døren for å komme måleren knappene.

2 Sett datoen på Contour apparatet ved å trykke og holde inne "M" (som står for "mode") -knappen i nederste høyre hjørne. Hold knappen i tre sekunder til "12H" blinker i øvre venstre hjørne. Flytt pilene opp eller ned for å velge "12 hour" eller "24 hour", som er militær tid. Trykk på "M" knappen igjen. Timen vil blinke. Igjen, flytter pilene opp eller ned for å angi time. Trykk på "M" knappen igjen, og minuttet blinker. Flytt pilene opp eller ned for å stille inn minuttene. Trykk på "M" knappen igjen, og måned / dag vil blinke. Velg hvilken måned / dag formatet du ønsker ved å trykke på pilene. Trykk på "M" -knappen, og måneden blinker. Velg måned ved hjelp av piler. Trykk på "M" knappen igjen, og dagen blinker. Flytt pilene til riktig dag, og trykk på "M" -knappen.

3 Sett datoen på Breeze 2 meter ved å trykke på knappen dør plassert på bunnen av måleren. Dette vil utsette apparatet knappene. Trykk på oppsettknappen under "M" -knappen. Trykk på "OK" til dagen displayet blinker. Trykk på pil opp eller pil ned for å endre dagen. Trykk på "OK" -knappen. Måneden blinker. Trykk opp- og ned-knappene for måneden. Trykk "OK". Året vil blinke. Trykk opp- og ned-knappene for året, og trykk deretter på "OK".

4 Fortsett for å endre innstillingene på både Contour og Breeze 2 meter, inkludert innstillingen for lyd, ved å bruke de formatene som allerede er beskrevet.

Hint

  • Du kan laste ned manualen for hver meter fra Bayer nettstedet.
  • Husk å stille inn dato og klokkeslett når du endrer tidssoner.